Szeged és környéke

2008.04.23. 22:24

Mától szűkület a Berlini körúton is

Szeged - Az időjárástól is függ, hogy halad a szegedi nagykörút felbontása, valamint a 43-as főút Deszk és Klárafalva közötti szakaszának javítása. Ha nem esik nagyon az eső, mától három helyen javítják az úttestet a nagykörúton.

Munkatársunktól

A Római körút Bertalan hídról levezető külső sávjában és a Brüsszeli körúton a közművek aknafedlapjait emelik meg, és állítják be. A nagykörút két külső sávjában mintegy száz fedlapot és rácsot cserélnek. Marnak mától az útjavítók a Brüsszeli körúton, holnap reggeltől pedig a Párizsi körúton is. A nagykörúton emiatt végig egy sávra szűkül az út.

Tegnap reggel is érezhető volt a terelés hatása: Újszeged belső utcái is bedugultak a reggeli csúcsban. A hídon átjutva viszonylag ütemesen lehetett haladni. Érdemes azonban óvatosan vezetni mindkét irányban, mert a türelmetlen sofőrök – a záróvonalon átvágva – előzgetik a feltorlódott sorokat. Az építők tegnap délután az eső miatt abbahagyták a munkát, az útszűkület viszont maradt. Munkaidő után a belvárosban is csak vánszorogni lehetett. A rakpartzár még biztosan marad, a vízügy ma dönt az esetleges feloldásáról.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!