Szeged és környéke

2019.08.26. 20:18

Rekordidő alatt adta le az aláírásokat Nemesi Pál

A független jelölt az induláshoz szükséges aláírások többszörösét adta le mindössze 48 órával a gyűjtés megkezdése után.

S.Z.

Rekordidő alatt, a Szegeden induló polgármesterjelöltek közül elsőként adta le az induláshoz szükséges ajánlásokat Nemesi Pál. A független jelölt az induláshoz szükséges aláírások többszörösét adta le mindössze 48 órával a gyűjtés megkezdése után.


Hivatalosan is elkezdődött a választási kampány, szombattól gyűjthetik az aláírásokat a jelöltek az október 13-i önkormányzati választásra, ahol helyi önkormányzati képviselőket és polgármestert választanak. Nemesi Pál sajtóirodája a Délmagyarországgal azt közölte, hogy Szeged független polgármesterjelöltje rekordidő alatt, a Szegeden induló polgármesterjelöltek közül elsőként adta le az induláshoz szükséges aláírásokat. A jelölt a szükséges aláírások többszörösét adta le, a gyűjtés megkezdése után alig 48 órával.

Fotó: DM

Fotó: DM

– A munka java még csak most kezdődik – mondta a Délmagyarországnak Nemesi Pál, aki a hétvégén aktivistáival közösen rengeteg szegedivel találkozott személyesen is.


A polgármesterjelölt sajtóirodája felhívta a figyelmet, hogy a több ezer aláírás mellett a napokban a 15 pontból álló Párbeszéd Szegedért kérdőívet is meglepően sokan töltötték ki. Információink szerint már csaknem 9 ezren válaszoltak a kérdésekre. A kérdőívet szeptember 13-ig lehet kitölteni a nemesipal.hu oldalon, de a postaládákba is bedobják egy ingyenes válaszboríték kíséretében.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!