Szeged és környéke

2009.07.16. 20:38

Sértettek jelentkezését várja a rendőrség

Szeged - Két sértett jelentkezését várja a Szegedi Rendőrkapitányság, egy folyamatban lévő nyomozáshoz.

Munkatársunktól

Egy erősen ittas állapotban lévő hajléktalan szállt fel az 1-es villamosra idén április 7-én 13 óra körül. A Bokor utcai megállónál rátámadt egy huszonéves fiatalemberre, majd fojtogatni kezdte. Többen a sértett védelmére keltek, ekkor a hajléktalan elengedte a fiatalembert, aki leszállt a villamosról.

Később az ittas férfi egy 50–60 év közötti, kb. 180–190 centiméter magas, átlagos testalkatú, őszes, rövid hajú férfi kezét kezdte el fogdosni, aki emiatt leszállt a villamosról a Somogyi utcai megállónál. A hajléktalan követte, majd egy fiatal pár sietett az idős férfi segítségére: a hajléktalan elkezdett hátrálni, és mivel ittas volt, elesett. A Szegedi Rendőrkapitányság az ügyben garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a hajléktalan férfi ellen. A körülmények pontos tisztázása érdekében kérik, hogy a villamoson megtámadott huszonéves fiatalember és az idősebb férfi is jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálati osztály életvédelmi alosztályán, vagy hívja a rendőrség 107-es segélykérő számát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!