Szeged és környéke

2019.05.19. 14:48

Tovább javítják az utakat Szegeden

Nagy felületű burkolatjavításokat végzett múlt héten Szegeden az Izabella híd belváros felőli le- és felhajtóján, valamint a József Attila sugárút Kecskeméti utca és Római körút közötti szakaszán a Magyar Közút Zrt., de a munkák ezzel nem fejeződtek be.

Munkatársunktól

Kérdésünkre az állami közútkezelő közölte, új burkolatot kapott az 5405-ös jelű út, azaz az M5-ös autópálya felüljárója, és javítási munkák folynak az 5-ös főút külterületén, az evezőspálya környékén is. 


 A további tervek szerint szakaszosan a Budai Nagy Antal utcán, a Dorozsmai úton és a Pancsovai-Váltó utcában, valamint a buszmegállókban végezhet a társaság nagy felületű kátyúzást. Ezekről egyelőre egyeztetés zajlik, és a munkák a közbeszerzési eljárás után indulhatnak meg. Hozzátették, szakembereik folyamatosan ellenőrzik az utak állapotát, azokon ütemezetten végeznek javítási munkákat, a balesetveszélyes burkolathibák javításáról pedig igyekeznek a lehető leghamarabb gondoskodni. 


A Magyar Közút Zrt. kezelésében lévő szegedi állami úthálózaton az év hátralévő részében a tervekben lokális és nagy felületű kátyúzások várhatóak a szükséges helyszíneken, amelyeket ütemezetten végez majd a cég illetékes mérnöksége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!