Szeged és környéke

2013.12.15. 21:23

Változó rendelések a klinikákon

Szeged - A SZTE klinikai központban a karácsonyi és újévi ünnepnapokra tekintettel változnak a rendelési idők. Részletek a cikkben.

Munkatársunktól

Az I. sz. Rendelőintézet (Tisza Lajos krt. 97.) december 31-én 16 óráig tart nyitva. A II. sz. Rendelőintézet (Vasas Szent Péter u. 1–3.) december 22-étől január 5-éig zárva tart. A december 16. (hétfő) és január 3. (péntek) közötti időszakban a II. sz. Rendelőintézet vérvételi helyének működése szünetel. Ebben az időszakban az I. sz. Rendelőintézet felnőtt mintavételi helye működik, ahol a vérvétel munkanapokon 6.30-tól 11 óráig tart. A többi mintavételi telephelyen a betegellátás változatlan. Baleseti sebészeti betegellátás az I. sz. Rendelőintézetben december 21-én és december 23-án, valamint december 30-án és december 31-én 7-től 16 óráig tart. A fenti rendelési időn kívül az ellátás a traumatológiai klinika baleseti ambulanciáján (6725 Szeged, Semmelweis u. 6.) történik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!