Szeged és környéke

2019.04.02. 13:44

Vigyázat, csalók járják a lakásokat a Szegedi Vízmű Zrt. nevében

Ivóvízminőség-vizsgálat ürügyén próbálnak bejutni az ügyfelekhez.

A Szegedi vízmű Zrt. csalókra figyelmezteti a város lakóit: egy lakossági ügyféltől érkezett a bejelentés, miszerint egy nő és két férfi a Szegedi Vízműre hivatkozva, ivóvízminőség-vizsgálat végzésének ürügyén ment be egy Korányi fasoron található lakásba. Az idős tulajdonos gyanúsnak találta a három ismeretlen viselkedését, ezért jelezte az esetet a vízmű felé. A Torontál térről is jelentettek hasonló esetet.

 

- Sajnos többször előfordult már, hogy ismeretlenek – vízműves szakembernek kiadva magukat – különböző ürüggyel megpróbálnak bejutni ügyfeleinkhez. Tájékoztatásul közöljük, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. magánszemélyek részére csak külön igény, vagy panasz esetén végez ivóvíz minőség vizsgálatot. Munkatársaink fényképes igazolvánnyal igazolják, hogy a Vízmű dolgozói. Kérjük, hogy legyenek körültekintőek, ne engedjenek be ismeretleneket, idegeneket a lakásukba! Gyanú esetén kérjük, jelezzék az esetet ügyfélszolgálatunkon, az 55-88-55-ös telefonszámon, illetve hívják a rendőrséget!

- áll a Szegedi Vízmű Zrt. közleményében, és mi is csak erre tudjuk biztatni olvasóinkat. Ne dőljenek be a csalóknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!