Szeged nyári táborok

2009.04.29. 15:12

Tenisztábor

Időpontok:

Turnusok indulnak folyamatosan: 2009. június 22. - július 31. között (hétfő-péntek)

További igények esetén augusztus első két hetében további turnusok indulnak.

Jelentkezési határidő: turnust megelőző hét péntek 12.00 óráig a díj kifizetésével

Elhelyezés naponta: 8:00 - 16:00-ig

Étkezés: tízórai, meleg ebéd a Blues Kert étteremben, uzsonna

Bemutatkozás: Olyan 10-16 éves fiatalok jelentkezését várjuk, akik kedvet éreznek a tenisz iránt és szeretnék képzett egyetemi oktató, szakértő kezei között a sport alapjait megtanulni, mozgáskultúrájukat fejleszteni. A tábor gyönyörű környezetben az Újszegedi Ligetben, fákkal övezett pályákon zajlik. A résztvevők az órákon megtanulhatják a tenisz
alapjait és egyéb közösségi, ügyességfejlesztő programokon vehetnek részt. A tenisz programok délelőtt és délután is lesznek, váltakozva a szabadidős programokkal, és kisebb kirándulások részesei lesznek a gyerekek. Pénteken háziversennyel zárjuk a táborunkat. Időben jelzett igény esetén ütőt biztosítunk. A központ a Bertalan híd lábához közel van, így kedvező közlekedéssel lehet oda eljutni.

Táborvezetők: Petrovicsné Tejes Edit testnevelő tanár és teniszoktató, SZTE Sportközpont,
Sipos Réka oktató

Részvételi díj: 12.000 Ft /fő/hét, amely valamennyi költséget tartalmaz. Kettő, vagy több hétre történő jelentkezés esetén 11.500 Ft/fő/hét.

A csoportok min. 10 fő - max. 15 fő jelentkezése esetén indulnak el.

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet a Ligetben található SZTE Teniszközpontban a Népkert soron, a Kertmozi mellett.

Érdeklődni: Laczkó Péternél, 30-463-0368-as számon lehet, vagy személyesen a helyszínen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!