Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

11. alkalommal választották meg Szeged Szépét: szlovákiai szépségé a korona - galéria

11. alkalommal választották meg Szeged Szépét: szlovákiai szépségé a korona - galéria
Szeged - A szlovákiai, dunaradványi Farkas Mónika fejére került a korona a XI. Szeged Szépe Gálaest - Tánc & Zene & Divat Shown az IH Rendezvényközpontban szombat este.
A tizenegyedik alkalommal megrendezett Szeged Szépe versenyre 209 nevezés érkezett, közülük választották ki a tizenhat döntőst, akik szombat este Szeged Szépe Gálaest - Tánc & Zene & Divat Shown mutatták meg magukat az IH Rendezvényközpontban. A 11 év alatt összesen 2321 hölgy jelentkezett az eseményre. Szombat este a lányok hagyományosan farmerben és pólóban, fürdőruhában, majd végül estélyiben mutatták meg magukat.

Az eredményhirdetés előtt a zsűri egyik tagja, Rippel Ferenc, a Rippel Brothers előadóművésze és a Rippel Brothers Akadémia alapítója azt mondta, színpadi szemmel nézte a lányokat, arra volt kíváncsi, hogy adják el magukat. A zsűri elnöke, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója úgy fogalmazott, minden lány gyönyörű volt és mindannyiuknak gratulált.

A szépségkirálynő-választáson a korona a szlovákiai, dunaradványi Farkas Mónikát illette meg, aki végzős tanuló idegenforgalom és vendéglátó szakon. Mónika kiskora óta énekel, boston terrierjével nemzetközi kutyakiállításokon is részt vesz. Egyik kutyája már háromszoros szlovák bajnok. – Hihetetlen érzés. Erre nem számítottam. Egy harmadik helyezésben, vagy különdíjban reménykedtem, mert alacsony vagyok. Nem tudok mást mondani, felemelő érzés – mondta Mónika amikor az eredményhirdetés után lejött a színpadról.
Megválasztották Szeged Szépét. Fotó: Karnok Csaba (galéria)
A zsűri döntésének értelmében, első udvarhölgye a 17 éves orosházi Farkas Eunika lett, a második udvarhölgy Takács Tímea. Különdíjakat is kiosztottak: Farkas Eunika és a 17 éves Szalai Réka, a Pegazus transzfer kétszemélyes bécsi útját nyerték. A legjótékonyabb szépség díját a 20 éves zsombói Zádori Anita vihette haza. A fitnesz kategória különdíjával Sztójkó Flórát jutalmazták, a modell kategória legjobbja az újszentiváni Kadnár Glória lett. A gyulai Kerepeczki Petra 2019-es VIP belépőt nyert több szegedi szórakozóhelyre, a Plazma Pont különdíját a szegedi Sajtos Bettina vihette haza.

​A műsorban a Dolce Dance Franchise Tánciskola Hálózat és Pálinkó Lujza Tánciskola táncprodukcióit, az MY77 és a Kazinczy Szalon divatbemutatóit láthatta a közönség. Fellépett a TV2 Ének Iskolája és a Sztárban sztár +1 kicsi műsorából ismert, számos nemzetközi énekversenyt megnyert Tabatabai Nejad Flóra, az X-faktorból megismert és 2016-ban Dunakanyar Hangja első helyezettje, 2017-ben a Premier Művészeti verseny felnőtt kategóriájának 2. helyezettje Ancsányi Ivett zenekarával, illetve Zabos Regina - a 2015-ben Fehérvár Hangja, 2017-ben az I. Golden Voice Hungary országos énekverseny pop kategóriájának nyertese énekelt a közönségnek. Felléptek még a 2018-as Golden Voice Hungary országos tehetségkutató verseny nyertesei, különdíjasai is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyen napszámosok dolgoznak most a termőföldeken - fotó

Ingyen napszámosok dolgoznak most a termőföldeken - fotó
A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság arra hívja fel a gazdálkodók figyelmét a honlapján, hogy a pockok és hörcsögök elleni küzdelemben vegyék igénybe az ingyen dolgozó napszámosok munkáját is. Természetesen nem feketemunkára gondoltak, hanem a ragadozó madarak segítségére. Tovább olvasom