Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Iparág épül a boldogító igenre: 2 szinten minden az esküvőről szól az IH-ban - videó, galéria

Szeged - Idén először egy konditerem, a FitWorld Fitness is jelen volt a XIV. Menyegző Esküvői Kiállítás és Vásáron a szegedi Ifjúsági Házban, ahol január második hétvégéjén két emeleten több, mint 1000 négyzetméter várják a dél-alföldi régió egyik legnagyobb esküvői kiállítására a házasulandókat és az érdeklődőket.
Arra a kérdésünkre, hogy hogy jön egy konditerem az esküvői ipar résztvevőinek seregszemléjére, rendkívül egyszerű volt a válasz, jól akarnak kinézni a nagy napon a házasulandó felek. Papp Andrea személyi edző elmondta, a párok együtt járnak hozzájuk, igaz, most az egyik hölgy kismama lett, ő már a babát várja, nem a kidolgozott testet. 
Iparág épül a boldogító igenre: 2 szinten minden az esküvőről szól az IH-ban. Fotó: Frank Yvette - GALÉRIA
Két napon át az IH két szintjén minden megtalálható, ami egy esküvőhöz kell. Az egyik fiatal pár, amely 2020 májusában mondja ki a boldogító igent, alaposan felkészült, az algyői Levendula Hotelt választatták, ahol a menüsortól kezdve a hangosításon át a rózsás kapuig mindent megszerveznek.

Durva, ahogy rárepülnek azt emberre. Én nyugodtan nézelődnék. Elég stresszes lesz maga az esküvő, még itt is idegesítenek

– mondta Gábor, miközben párja, Zsófia a csipkés-habos díszítés mellett a parasztos sertéstarja között vacillált. 

Két napon át, mint a Classic férfi divat vezetőjétől, Orosz Szabolcstól megtudtuk, az alsónadrágon kívül mindent megtalálnak az érdeklődők a vásárban, ami az esküvőhöz szükséges.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jogi doktorokat avattak Szegeden - fotók

Jogi doktorokat avattak Szegeden - fotók
A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara szombaton délelőtt a József Attila Tanulmányi… Tovább olvasom