Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Károlyi Sándor: 7:2-re mi győztünk a választáson

Szeged - Hét kettőre mi győztünk, ugyanakkor jó, hogy a testületben a két megyei jogú város cigánysága is képviselteti magát; tizenöt napon belül összehívjuk az új megyei kisebbségi önkormányzatot – kommentálta lapunknak a hét végi kisebbségi választás eredményét Károlyi Sándor.
A megyei közgyűlés polgári frakciójának tagja, ismert apátfalvi politikus a Magyarországi Cigányok Országos Fóruma listáját vezette.

A hét végi voksoláson a Magyarországi Cigányok Független Érdekvédelmi Szövetsége és a Magyarországi Cigányok Országos Fóruma listái közül választhattak a megyében működő cigány kisebbségi önkormányzatok tagjai.

A végeredmény: előbbi szervezet két, utóbbi hét képviselőt delegálhat a megyei kisebbségi testületbe – a választási bizottság közleménye szerint. A győztes listáról Károlyi Sándor, Sztojka Aliz Zsófia, Orsos László, Kozák János Máté, Varga Ferenc, Kolompár László, Andrási Attiláné került be, a Magyarországi Cigányok Független Érdekvédelmi Szövetségétől pedig Graur Csaba és Rostás József szerzett mandátumot.

Olvasóink írták

 • 3. triatlonos 2008. február 19. 21:36
  „Én követtem el a hibát, mert korábbi hozzászólásomban azt irtam, hogy egy valamirevaló roma politikus az "őrdöggel is cimborál". és Károlyi megfogadta a tanácsaimat. Talán annyiban módositanám az előttem szólót, hogy búza került az ucsúba!”
 • 2. dodo 2008. február 19. 09:56
  „Nem hallgattatok rám, nem avattátok szentté!”
 • 1. Hozzászóló 2008. február 19. 09:35
  „Az apátfalvi ismert politikus Károlyi Sándor az az ember, aki a Lungo Drom listáján FIDESZ oldalon a megyei közgyűlés polgári frakciójának egyik tagjaként jutott be.
  Ehhez képest, a Lungo Drom legnagyobb ellenlábasának a Magyarországi Cigányok Fóruma listáját vezeti. /MSZP/

  ÉBRESZTŐ FIDESZ FRAKCIÓ!!!
  Ocsú került a búzába!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karcsi iskolát és országot is választhat

Szeged - Mehmet Tüysüz néhány napon belül a bírósághoz fordul, és kezdeményezi, hogy Bogosné Papp Edinával közös gyermeküket, Mehmet Karcsit nála helyezzék el. Tovább olvasom