Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Lecsapott az idei első igazi nagy vihar Szegedre, kiöntött a Zápor-tó - fotók, videó

Hatalmas villámokkal, jéggel, szakadó esővel lepte meg Szegedet az első igazi idei vihar. A Dózsa utcába már visszatért a fény, de nem minden pontja ilyen szerencsés a városnak.
Özönvízszerű, szakadó esővel, hatalmas villámokkal, égzengéssel csapott le az  év első igazi nagy vihara Szegedre és környékére. Újszegeden jég is esett, olvasó-tudósítónk jelzése szerint Felsővároson is volt jégeső fél hat körül. Elmondta: a Vajda utca - Kereszttöltés sarkán borzalmas nagy pocsolya terül el, de ahogy kollégáink és olvasóink fotóit elnézzük, az egész város egy nagy pocsolyává változott. Tóth-Pósa Zsuzsanna videóján megtekinthetik az esti felsővárosi állapotokat - a város azon része is víz alá került. Oláh Tamás pedig a kiöntött Zápor-tóról küldött fotókat.
 
A sok víztől a Zápor-tó is kilépett a medréből. Fotók: olvasó-tudósító/Oláh Tamás


Móravárosi olvasónk jelezte facebook posztunk alatt: náluk nincs áram, és a közelben belecsaphatott valamibe a villám, mert olvasónk akkora csattanást hallott, hogy kiugrott a fotelból.
Fotó: olvasó-tudósító/Szöllősiné Némedi Melinda
Hatalmas villámok csaptak le. Fotó: olvasó-tudósító/Szöllősiné Némedi Melinda
Özönvízzel, jéggel csapott le az első igazi idei vihar Szegedre - GALÉRIA. Fotó: Frank Yvette
A város több pontján nem volt vagy nincs közvilágítás: a Dózsa utcába nemrég tért vissza a fény, a Szilléri sugárúton most sem világítanak a lámpák. A belvárosi hídról lefelé nem világít a jelzőlámpa, vezessenek óvatosan!
 
Lecsapott az idei első igazi nagy vihar Szegedre, úszik az Aradi, a Boldogasszony, a Bécsi körút - GALÉRIA. Fotó: Kiss Anna

Az Időkép radarképe alapján még nincs vége a "műsornak".

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar-amerikai együttműködés az SZTE-n

A Fulbright Csereprogram közel négy évtizedes megállapodását újították meg. Tovább olvasom