Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Online interjú az idei legnépszerűbb Nap szépével

Szeged - Becker Brigittát, "Nap szépe" rovatunk idei legnépszerűbb szereplőjét láttuk vendégül. Kisugárzásról, fiúkról, mindennapokról, álmokról faggattuk őt olvasóink segítségével.

grrr: Azt kérdezném, hogy mivel magyarázod, hogy te nyerted meg a versenyt, mert fotókat nézve esztétikailag nem biztos az elsőbbség. Kínai klikkfarm? Informatikus unokatesó? DH: Személyeden túl mást is megtettél azért, hogy minél többen lássák a fotóidat?

Brigi: Szerintem bárki nyerte volna, mindenki kapott volna olyan véleményt, hogy nem neki kellett volna nyernie, olyat úgysem lehet találni, aki mindenkinek tetszik. Amúgy persze, felhívtam ismerőseim figyelmét a képekre, de hát, ki nem?

kertesz: Szerinted mi a fontos, hogy egy nő szép legyen vagy okos? Azt a választ nem fogadom el, hogy mindkettő!

Brigi: Szerintem nemcsak az a fontos, hogy valaki szép legyen, hisz ahhoz, hogy vonzó legyen valaki, intelligencia is kell.

tikotime: Kit viszel Győrbe, és ha még nem tudod, akkor milyen férfiak/nők jelentkezhetnek nálad?

Brigi: Igen, tudom, kit viszek, és ha nem tudnám, akkor sem jelentkezhetne senki, mert én dönteném el. Nem mennék idegennel, az biztos, bármilyen jól néz ki, akár férfi, akár nő.

boka: Mit jelent az, hogy a legjellemzőbb tulajdonságod: mérleg? Mérleg állás? Vagy mérleg nyelve? Vagy mi? Ugye tudod, hogy a horoszkópokat csak úgy kitalálják?

Brigi: Szerintem a horoszkópokat nem csak kitalálják, hiszek az asztrológiában, persze nem a női magazinok heti előrejelzésére gondolok... Nagyon sok tulajdonságom van, ami a Mérleg jegyre vonatkozik, például a folytonos mérlegelés, nehézkes döntéshozás, különösen jó esztétikai érzék. Nehezen viselem a vitákat, inkább a kompromisszumos megoldást keresem általában. Szeretem a romantikát, és ha körüludvarolnak.

Szerkesztőségünk vendége Becker Brigitta, az idei év legnépszerűbb Nap szépe. Fotó: Miskolczi Róbert
Szerkesztőségünk vendége Becker Brigitta, az idei év legnépszerűbb Nap szépe.
Fotó: Miskolczi Róbert

_Les: Mi volt az utolsó könyv, amit olvastál? Mi volt az utolsó színdarab vagy mozifilm, amit megnéztél? Mi volt az utolsó hanglemez, amit meghallgattál?

Brigi: Az utolsó könyv, amit olvastam, a Harry Potter hetedik része, imádom, nagyon vártam a befejező részt. Jobban szeretem olvasni ezeket a történeteket, mert a filmből valami kimarad. Nem emlékszem pontosan, mit láttam moziban legutóbb, de nagyon kíváncsi vagyok a Szex és New York-filmre. Nincs mostanában kedvenc albumom, mindenfélét hallgatok, Justin Timberlake-et nagyon imádom.

Ken Cohen: Szerinted milyen problémával küzd a te generációd? Tanácsolsz nekik valamit (tapasztalatból)?

Brigi: Miért, te milyen generációba tartozol? Minden generációnak sok problémája van, nem tartom az én generációmat különlegesnek ebből a szempontból...

Hé: Bulizós vagy?

Brigi: Igen, nagyon szeretek bulizni, táncolni. Inkább csak hétvégenként, de ha hétköznap adódik valami, nem hagyom ki. Leginkább olyan helyeken szeretek szórakozni, ahol r&b zene szól.

leboc: Mi a leszerelő dumád, mivel koptatod le a srácokat, illetve mivel lehet levenni a lábadról?

Brigi: Nincs leszerelő dumám, tudok úgy nézni, hogy az illető meggondolja magát, és továbbálljon. Ahhoz, hogy észrevegyek valakit, a külső megjelenés, a fellépése is fontos, de legyen humoros, udvarias, intelligens is. Ezen kívül az apró meglepetések (nem feltétlenül ajándékok) is szerepet játszhatnak ebben.

Brigi: Tudok úgy is nézni, hogy az illető meggondolja magát, és továbbálljon. Fotó: Miskolczi Róbert
Brigi: Tudok úgy is nézni, hogy az illető meggondolja magát, és továbbálljon... Fotó: Miskolczi Róbert

kitten: Szeretsz kihívóan öltözködni?

Brigi: Nagyon szeretek öltözködni, de nem is annyira az a lényeg, hogy kihívó legyen, hanem inkább extravagáns. De nem közönségesen, hanem nőiesen.

bifidus: Sporttal tartod a formád vagy folyton koplalsz?

Brigi: Már öt éves korom óta rendszeresen sportolok. Minden nap járok edzeni, nem csak azért, hogy formában legyek, hanem mert szeretek mozogni. Koplalni nem is tudok egyébként, mert szeretek enni. Most aerobikozni járok, a pilates pedig hozzátartozik a mindennapjaimhoz.

Narancsvidék: Ezután a "siker" után, fogsz indulni olyan szépségversenyen ahol a szépség és az ész a fontos? Mert itt ha jól olvastalak, és figyeltem, akkor nagyobb hangsúly volt azon, hogy kinek voltak lelkesebb ismerősei, rokonai, mint azon, hogy ki hogyan néz ki. Az észt meg.....

Brigi: Korábban már más szépségversenyen is értem el sikereket, ahol szakértő zsűri döntött, nem a közönség, és a jövőben is tervezem, hogy indulok.

HoPPá: Vállalnál merészebb fotózást is?

Brigi: (bólogat és mosolyog - a szerk.)

Becker Brigitta: Ahhoz, hogy valaki vonzó legyen, intelligencia is kell. Fotó: Miskolczi Róbert
Becker Brigitta: Ahhoz, hogy valaki vonzó legyen, intelligencia is kell.
Fotó: Miskolczi Róbert

júlia: Végzősként miből írod vagy tervezed írni a szakdolgozatod? És mivel szeretnél foglalkozni, ha végzel?

Brigi: A szakdolgozatomat a XIX. század eleji divatlapokról tervezem írni. Magyar szakos vagyok, de semmiképp sem szeretnék tanár lenni. Inkább a sport területén szeretnék dolgozni aerobikedzőként. De ha mondjuk álommunkára gondolok, akkor egy híres divatmagazinnak dolgoznék szívesen.

A honlapunk és a Rádió 88 által szervezett, Sing-Singben tartott "Tavaszi találkozás a Delmagyar.hu szépeivel" bulin Brigitta fődíjként Triumph vásárlási utalványt és hosszú hétvégét nyert a győri Famulus Hotel lakosztályában. Győzelmét így kommentálta: „szeretnék tetszeni mindenkinek".

Brigitta az SZTE-BTK magyar szakán végzős. Legjellemzőbb tulajdonságának azt tartja, hogy Mérleg. Hisz a sorsban, kedvenc mottója: semmi sem véletlen.

Olvasóink kérdéseit a beszélgetés megkezdése előtt és alatt az interju@delmagyar.hu e-mail címre, illetve cikk-kommentként is várjuk.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. szögi 2008. április 17. 21:42
  „Ilyen egy pózolós bigét! Ez az egy beállítás jó róla, vagy mi van? pfff
  Ne az ilyenekkel dicsekedjünk, légyszi! Ha ilyenekkel kell, régen rossz!”
 • 20. sugi 2008. április 17. 20:29
  „Lehet, hogy több 100 000 ilyen, vagy szebb csaj lofrál Szegeden, mégsem vállalta egyik sem rajta kívül, hogy (vállalva akár a vesztés lehetőségét is) benevezzen a versenyre.
  Szerintem nagy bátorság kell egy ilyen versenyhez, főleg azért, mert így azonnal a kritikák középpontjába kerül,(amint ezt most is láthatjuk).
  Szerintem egy szépségversenyen meg teljesen mindegy, hogy mi van a fejében, hisz ez nem egy Vágó István vetélkedő, hanem szépségverseny.
  Na mindenkinek szép estét!És mindenkinek legalább ilyen sikereket kívánok!”
 • 19. peppo 2008. április 17. 18:51
  „Nem azért,nem szeretném ezt az "érdemet"lehúzni,de enyhén szólva semmi extra nincs ebben a csajban!A külsőröl annyit,hogy a szegedi csajokból sokkal szebbeket is tudtam volna választani!
  Talán ők nem vágynak efféle nyilvánosságra...”
 • 18. mandy ;) 2008. április 17. 18:36
  „háát nem egy értelmes liba...
  ... mondjuk legalább nem játsza meg magát.”
 • 17. Bubika 2008. április 17. 18:28
  „Hmmmm! Ez a lány mitöl szép és mitől népszerü? Szegeden csak 100 000 legalább ilyen nő van!!!!”
 • 16. vargaix 2008. április 17. 18:01
  „beszélsz butaságokat sevenof9... tán nem tudsz megkülönböztetni egy szépségversenyt egy tudományos szakkörtől?

  legyen már a nők dolga, hogy bájosak és szépek legyenek, te meg intézd máshol az epeömlésed.”
 • 15. sevenof9 2008. április 17. 16:20
  „jovore lesz soma+kiszel tunde es anettka klonozasabol alkotott gm-szepsegverseny. es ebbe a nemesitett nostenybe fogjak monika,jaku intelligenciajat oltani. szep lesz,csak varjuk ki.”
 • 14. southwind 2008. április 17. 16:18
  „Szerencsére nem akar tanár lenni, amúgy meg ott meresztgeti magát ahol csak akarja. Nem tudjátok kismacskát is lehet nevezni jövőre?”
 • 13. sevenof9 2008. április 17. 15:04
  „igen okos es szep btks holggyel allunk szemben. mindenben megfelel a sztereotipiaknak. magyar szakos,csakhogy legyen papirja az okossagarol. harry pottyer fan,csakmert trendi. justin is bejon neki,bar a sracnak meg a beszedhangja is akusztikus kornyezetszennyezes - igaz digitalisan fel lehet turbozni.
  szerti a horoszkopokat. na persze,csakis 12 fele ember letezik a vilagon kinatol makoig.
  tanitani veletlenul semszeretne,na mondjuk ez jobb is.

  tovabbi sok ilyen uresfeju libat szeretnenk latni a DM-en!”
 • 12. egy tanár 2008. április 17. 14:17
  „úgy értem magyar szak NÉLKÜL is lehet szeretni az irodalmat”
 • 11. egy tanár 2008. április 17. 14:15
  „Akkor mi a francnak jelentkeztél magyar szakra, he "semmiképp" nem akarsz tanár lenni? Csak azt ne mondd, mert szereted az irodalmat. Azt magyar szak mellett is lehet szeretni. És ugyan miért nem akarsz tanár lenni??”
 • 10. th56u 2008. április 17. 13:46
  „Végzős magyar szakos. Utolsó elolvasott könyve a Harry Potter... No Comment”
 • 9. Ken Cohen 2008. április 17. 12:52
  „- Kicsit válaszolgatunk is meg nem is ?..?”
 • 8. júlia. 2008. április 17. 12:30
  „Végzősként miből írod vagy tervezed írni a szakdolgozatod? És mivel szeretnél foglalkozni, ha végzel?”
 • 7. szegedszepe 2008. április 17. 12:30
  „A Szeged Szépe versenyen láthatunk a legjobbak között? H amegnyernéd, hogyan képviselnéd Szegedet, és mit tennél Szegedért!?”
 • 6. Narancsvidék 2008. április 17. 12:24
  „Ezután a "siker" után, fogsz indulni olyan szépségversenyen ahol a szépség és az ész a fontos? Mert itt ha jól olvastalak, és figyeltem, akkor nagyobb hangsúly volt azon, hogy kinek voltak lelkesebb ismerősei, rokonai, mint azon, hogy ki hogyan néz ki. Az észt meg.....”
 • 5. Ken Cohen 2008. április 17. 12:08
  „Szerinted milyen problémával küzd a te generációd?
  Tanácsolsz nekik valamit (tapasztalatból)?”
 • 4. grrr 2008. április 17. 10:19
  „Azt kérdezném, hogy mivel magyarázod, hogy te nyerted meg a versenyt, mert fotókat nézve esztétikailag nem biztos az elsőbbség. Kínai klikkfarm? Informatikus unokatesó?”
 • 3. tikotime 2008. április 17. 10:18
  „Kit viszel Győrbe, és ha még nem tudod, akkor milyen férfiak/nők jelentkezhetnek nálad?”
 • 2. boka 2008. április 17. 09:08
  „Mit jelent az, hogy a legjellemzőbb tulajdonságod: mérleg? Mérleg állás? Vagy mérleg nyelve? Vagy mi?
  Ugye tudod, hogy a horoszkópokat csak úgy kitalálják?
  boka”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hűségeskü Nandafalván

Nandafalva - A boldogságot bármely országban, bármely kultúrában meglelhetjük – beszélt… Tovább olvasom