Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 12°C Még több cikk.

Toroczkai is beszáll a kampányba

Szeged - Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, miniszterelnök-jelöltje kérte fel a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat (HVIM), hogy állítson országgyűlési képviselőjelöltet a Jobbikkal közösen Szeged egyes választókerületében – közölte Toroczkai László, a HVIM tiszteletbeli elnöke szerdai sajtótájékoztatóján.
Mivel Toroczkai László tartja magát korábbi kijelentéséhez, hogy nem vesz részt a parlamenti munkában addig, amíg a mostani alkotmány van érvényben, ezért Zagyva György Gyula, a szervezet elnöke a jelölt. Toroczkai személyes presztízskérdésnek nevezte, hogy segítse a jelöltet, különösen az MSZP (Ujhelyi István) és a Fidesz-KDNP (Bodó Imre) indulójával szemben.

– Az országot bitorló hatalom a Jobbik mellett tőlünk fél a legjobban – jelentette ki Zagyva, aki Egerben született és 2002 óta a HVIM tagja, 2006-tól pedig elnöke. Azt mondta: ő abban különbözik a szocialisták és a Fidesz-KDNP jelöltjétől, hogy nem fogja megkárosítani a Szegeden és környékén élőket.

A Jobbik korábban már bejelentette, hogy az egyes körzetben a világbajnok fogathajtó Hódi Károlyt indítja. Hogy neki a jövőben milyen szerepet szánnak, arról egyelőre nem nyilatkozott a párt.

Olvasóink írták

182 hozzászólás
 • 182. flexsnake. 2010. február 08. 14:41
  „Mamek77
  Ha azért leszel büntetett, mert a véleményedet kinyilvánítottad, és a politikai rendőrség ítélt el, természetesen nem zárjuk ki.”
 • 181. mamek77 2010. január 26. 19:22
  „Ha van még itt gárdás illetőségű, kérdeznék.
  A gárdához büntetlen előélettel lehet csatlakozni, ugyebár. Ha vkit gárdatagság alatt ítélnek el, azt ki is zárjátok???”
 • 180. apátfalvifaszagyerek 2010. január 23. 18:04
  „gyengén érvelek? mégse tudod megcáfolni... a nickeket lopkodni meg szánalmas szokás...”
 • 179. flexsnake. 2010. január 23. 17:50
  „Látom megérkezett apátfalvicsicskagyerek is. Jobb lenne, ha nem járnál ide, mert elég gyengén érvelsz. Kommunista is vagy, ami ugye nem biztonságos manapság, és a neved is moderálni való.”
 • 178. F.O.System 2010. január 23. 15:03
  „Hééé

  Nem személyeskedő ez itt előttem egy kissé. Hmmm??? Már magában a létezésének a ténye, (hogy itt lehetaz )is sértő.Meg ez a mérhetetlen beképzeltség, ki adta neki ezt a nevet? Vajon kiérdemelte?”
 • 177. apátfalvifaszagyerek 2010. január 23. 10:31
  „175. Igen, így van. A markáns különbség köztetek, hogy Lorca szobrot kapott több városban, és tanulnak róla az iskolában. Ha te megpusztulsz, elkaparnak, és max. csak az anyád fog kijárni az olcsó fejfádhoz. De lehet hogy ő sem...”
 • 176. flexsnake 2010. január 23. 05:52
  „ez még szabadlábon van? :D
  elmúlik, ígérem ;)”
 • 175. k.istvan 2010. január 22. 20:39
  „moderálva”
 • 174. apátfalvifaszagyerek 2010. január 22. 19:32
  „Franco nem volt falangista? Akkor mégis mi volt? A falange-t nem ő alkotta meg, de attól még ő is ehhez az eszméhez tartozott. Attól, hogy az egyház támogatta, még nem azt jelenti, hogy Franco szent ember volt. A forradalmi csapatok között meg volt kommunista gyilkos, de volt köztük demokrata is. Úgyhogy ők sem (ahogyan Franco erői sem) voltak egységesek. De az, hogy Franco csapatai a polgárháború alatt és után tömeggyilkosságokat hajtottak végre, vitathatatlan. Garcia Lorca neve ismerős?”
 • 173. F.O.System 2010. január 22. 12:53
  „moderálva személyeskedő”
 • 172. gombocartur 2010. január 22. 12:34
  „Kár, hogy Franco tábornok nem volt falangista, csak támogatták a falangisták, meg a karlisták, meg az Egyház, meg minden épeszű spanyol... Semmi kivetni való nincs ebben,inkább Franco, mint a templomokat felgyújtó, apácákat megerőszakoló, mészáros balos csürhe. Mert ezt csinálták a Sp. polgárháborúban a "forradalmi" csapatok.”
 • 171. CID 2010. január 22. 12:30
  „Tudod te, mennyi bal oldali érzelmű humorista van, volt, és lesz ? :)”
 • 170. apátfalvifaszagyerek 2010. január 22. 12:14
  „Arról a Toroczkairól van szó, aki a 64 vármegyés bandájával kiment Spanyolországba Francisco Franco, ezrek haláláért felelős. falangista diktátorra emlékezni? No comment, no comment....”
 • 169. F.O.System 2010. január 22. 00:16
  „CID

  Be kell ismernem, tévedtem. Te nem lehetsz komcsi, azoknak ugyanis nincs humorérzékük. Esetleg "értik a humort", de nem szeretik.”
 • 168. CID 2010. január 21. 23:48
  „Kohn Béla = Kun Béla, Csermanek = Kádár ( de goöndolom ezt te is tudtad)
  Most, hogy így írod tényleg, de nem ragadt meg bennem mert lényegtelen. De ha őszinte akarnék lenni, NEM tudtam. Bár ez így 2010-ben lényegtelen.

  Ezt írtad: "Azt valóban nem szeretném, hogy az agyatlan söpredéknek, bármilyen hatalmat adjunk.
  Elég volt egyszer, a múlt században. ( megjegyezném, a hülyéket, akkor is likvidálták, miután elvégezték a piszkos munkát, NAGYON HELYESEN )"
  Na, ezt magyarázd el kérlek

  Mit kell ezen elmagyarázni ? Tudod,a világ, nem fehér és fekete.

  Na, ezt magyarázd el kérlek. Azt írod nem szeretnéd, hogy hatalmat kapjon az agyatlan söpredék, ám nagyon helyesled a tettüket. Hmmm. Na, ebből mire következtethetek: Helyesled a tettüket,

  Ezt nem írtam. Ha csinálok valamit, akkor igyekszem jól csinálni :)

  1, Te is agyatlan söpredék vagy (Bocs, de ez is egy lehetőség) : Előfordulhat

  2, Csak írkálsz hülyeségeket (esetleg megbízásból) : A megbízás kizárt

  3, Tényleg nem érdekel a politika.: Ez talált.

  "
  Egyébként nem bántó szándékkal írtam mindezt, hisz az összefogás a cél, nem a megosztás.
  Egyébként is "Hát magyarok vagyunk, nem?""

  Eddig én is azt hittem magyar vagyok, de hát itt megmondták, hogy komcsi :)”
 • 167. F.O.System 2010. január 21. 23:28
  „164 CID

  Kohn Béla = Kun Béla, Csermanek = Kádár ( de goöndolom ezt te is tudtad)

  Ezt írtad: "Azt valóban nem szeretném, hogy az agyatlan söpredéknek, bármilyen hatalmat adjunk.
  Elég volt egyszer, a múlt században. ( megjegyezném, a hülyéket, akkor is likvidálták, miután elvégezték a piszkos munkát, NAGYON HELYESEN )"
  Na, ezt magyarázd el kérlek. Azt írod nem szeretnéd, hogy hatalmat kapjon az agyatlan söpredék, ám nagyon helyesled a tettüket. Hmmm. Na, ebből mire következtethetek: Helyesled a tettüket, egyetértesz velük, de nem szeretnéd a hatalmat a kezükben látni.
  1, Te is agyatlan söpredék vagy (Bocs, de ez is egy lehetőség)
  2, Csak írkálsz hülyeségeket (esetleg megbízásból)
  3, Tényleg nem érdekel a politika.

  Egyébként nem bántó szándékkal írtam mindezt, hisz az összefogás a cél, nem a megosztás.
  Egyébként is "Hát magyarok vagyunk, nem?"”
 • 166. CID 2010. január 21. 23:13
  „Ha érdekelne a politika, valószínűleg érteném mit írtál :)”
 • 165. F.O.System 2010. január 21. 23:05
  „164. CID

  Bocs, de nem voltál eléggé világos, kikre céloztál, mint agyatlan söpredék? Remélem, Kohn Bélára meg a fajtársaira, netán Csermanekre, meg az ezredforduló vadkapitalistáira akik Gyurcsány megfogalmazása szerint nemzeti érzelmű szocialisták - azaz nemzetiszocialisták. (Ha helyesen következtettem akkor az utóbbiakra gondoltál.) Ez ugyanolyan eszement gondolat, mint az "uralkodó munkásosztály" megfogalmazás". Meg sajnálatos módon az összes hozzájuk kapcsolható gondolat.”
 • 164. CID 2010. január 21. 22:49
  „163. hozzászólás F.O.System 2010.01.21. 22:24
  Mignont, még csak csak megértem, de mignont nem, illetve értem, de ezt a kistílű baromságot, elfogathatatlanak tarom.
  Nem ítélkezek, egyszerűen a véleményemet nyílvánítom ki. Szerintem ezt itt megtehetem. Valakinek tetszik, valakinek nem, de legtöbbek le sem szarják.

  Na de az, hogy komcsiznak, az egy kicsit idegesít. Pláne azért, mert a legtöbb nagymagyarnak több köze volt az MSZMP-hez, mint nekem.
  Azért valaki komcsi mert nem FIDESZ-es, esetleg nem hord össze zagyvaságokat, és nem tetováltat magára naposcsibét ?
  Azt valóban nem szeretném, hogy az agyatlan söpredéknek, bármilyen hatalmat adjunk.
  Elég volt egyszer, a múlt században. ( megjegyezném, a hülyéket, akkor is likvidálták, miután elvégezték a piszkos munkát, NAGYON HELYESEN )”
 • 163. F.O.System 2010. január 21. 22:24
  „162. CID

  "Leszarod az összes pártot"? Ez azt jelenti, hogy nem is mégy el szavazni? Azt ugye tudod, hogy ezzel (ha így teszel) az mszp-t támogatod. Olyan nincs, hogy valaki nem foglal állást. Ha nem hangoztatsz semmilyen véleményt, azzal az elégedettségedet mutatod ki a regnáló kormány politikája iránt. Sajnos a hozzászólásaidból is ez tükröződik. Az egyiket nem érted (mignon), a másikat lehülyézed (szabadorszag). Ki vagy te, hogy ítélkezz? Valószínű egy elégedett komcsi, aki hozzászokott ahhoz, hogy nem mernek ellent mondani neki.”
182 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Darvasi a pincében

Szeged - Darvasi László Stern úr című novellája alapján készült színdarabot mutat be csütörtök 20… Tovább olvasom