Szentes és környéke

2014.03.03. 10:09

Elfogta a rendőrség a szerszámos csalót

Egy szolgálaton kívüli rendőr ismerte fel a körözött férfit Szentesen.

Delmagyar.hu

Országos elfogatóparancsot bocsátott ki a Szentesi Rendőrkapitányság A. Ferenc lakcím nélküli férfi ellen, aki a megalapozottan gyanú szerint 2013. október végétől kezdődően több alkalommal ismert szentesi vállalkozóra, vagy önkormányzati cégre hivatkozással szerszámokat kért kölcsön rövid időre, amelyeket nem vitt vissza.

A 41 éves gyanúsítottat egy szolgálaton kívüli rendőr ismerte fel 2014. március 1-én a Kurca-parti településen. Elfogta, majd értesítette a járőröket. A. Ferenc részletes beismerő vallomást tett. Összesen 19 bűncselekményről számolt be a nyomozóknak. Szentes mellett Hódmezővásárhelyen, Csongrádon és Kunszentmártonon is csalt ki szerszámokat különféle mesével.

Ellene csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. Várhatóan gyorsított eljárás keretében áll bíróság elé. A Szentesi Rendőrkapitányság a korábban kibocsátott elfogatóparancsot visszavonta.

Címkék#Szentes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!