Szentes és környéke

2012.08.30. 21:43

Szentesen elkezdődött a tanév

Szentes - Varga Sándorné igazgató köszöntő, bátorító szavaitól kísérve foglalták el helyüket az első osztályosok a Deák Ferenc Általános Iskolában rendezett városi tanévnyitó ünnepségen.

Munkatársunktól

Nekik és a nyolcadik osztály kezdő tanulóknak külön is sok sikert kívánt az intézmény vezetője. [namelink name="Szirbik Imre"] polgármester örömét fejezte ki az után, hogy a nyári, csendesebb időszak után ismét gyerekzsivajtól lesz hangos az iskolák környéke, az utcák reggelente élettel telnek meg.

Szentesen elkezdődött a tanév. Fotó: Králik Emese (galéria)


– A világ megismerése, megértése itt kezdődik, ezek között a falak között, a felfedezéséhez pedig nyitottság és nyílt szív kell – fogalmazott. A pedagógusoknak jó munkát kívánt az új tanévre és biztosította őket afelől, hogy bármilyen változások is következzenek be az oktatás terén, a város mindig mellettük áll majd. Az ünnepségen intézményvezetők, az önkormányzat munkatársai és képviselők is részt vettek, illetve a zeneiskola klarinétcsoportja [namelink name="Várkonyiné Mihály Erna"] vezetésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!