Szentes és környéke

2009.05.19. 22:49

Több százan űzték Vogát és Bochkort

Szentes - Több százan követték órákon keresztül a Sláger rádió kamionját, s benne a Bumeráng két műsorvezetőjét, Voga Jánost és Bochkor Gábort tegnap reggel Szentesen. A Voga-vadászat elnevezésű akció fődíja egy luxusnyaralás, amit egy 18 éves szentesi lány nyert.

Bíró Dániel

Szentes több pontján okozott kisebb közlekedési dugót tegnap reggel a Sláger rádió Voga-vadászat akciója. A kamionos felvonulás során az érdeklődők beszállókártyát tölthettek ki, az egyetlen szerencsés nyertes pedig egy hétre Törökországba utazhat a Bumeráng műsorvezetőivel. Ezúttal nemcsak [namelink name="Voga János"], hanem [namelink name="Bochkor Gábor"] is részt vett a menetben.

– El kellett hoznom Bocsit is, hogy világot lásson – mondta lapunknak Voga professzor, aki azt is elárulta, még nem jártak a Kurca-parti városban, de ilyen fogadtatásban nem is reménykedtek. – Ez őrület, még fára is másznak a szentesiek, hogy beszállókártyához jussanak – fogalmazott Bochkor Gábor, aki kisebb reklámot is csinált a Rákóczi utcai vállalkozóknak. Koordináták helyett ugyanis cégérekkel jelezte a környékbeli hallgatóknak, hol is jár a karaván. Szűcs Lajos műszerészmester szolgáltatásainak híre is felröppent az éterbe, de a szaki átaludta a hangos menetet, és csak később, lapunktól értesült, hogy szerepelt a Sláger rádió reggeli műsorában. Azt mondta, 50 éve itt keresik fel a kuncsaftok, de mióta beütött a válság, nála is ritkultak a megbízások, úgyhogy örül az ingyenreklámnak.

Órákon keresztül kísérték a rajongók Voga és Bocsi kamionját. Fotó: Tésik Attila

Órákon keresztül kísérték a rajongók Voga és Bocsi kamionját.
Fotó: Tésik Attila

– És ki dolgozik? – vetette oda egyik ismerősének egy férfi a Kossuth utcán, ahol már több száz fősre nőtt a kamiont kísérő rajongótábor. Aki nem ment a karaván után, csak a Kossuth utcán várta annak visszaérkezését, a taxisoktól informálódhatott, van-e még lehetőség nyerni. A Bumeráng befejezése előtt egy órával, 9-kor már elfogytak a beszállókártyák, Vogáékat pedig egészen a Vásárhelyi út végéig űzték a szenvedélyes hallgatók, akik közül egy 18 éves helybeli lány, Kitti lett a nyertes, akit telefonon értesítettek szerencséjéről. A várakozáson felüli érdeklődés átírta a slágeresek forgatókönyvét is: bár az eredeti menetrend szerint a Kossuth térre érkezett volna vissza 10 órára a karaván, de ott hiába várt sok szentesi Bochkorékra, nem jöttek. Mint megtudtuk, a kamion a Vásárhelyi úti benzinkútnál megállt, a műsorvezetők pedig amilyen hirtelen jöttek, olyan gyorsan távoztak Szentesről.

Kisebb dugókat okozott tegnap a Sláger rádió akciója.

Kisebb dugókat okozott tegnap a Sláger rádió akciója.
Fotó: Tésik Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!