Bulvár, celeb

2009.05.15. 20:42

Jerry Hall kitálalt Mick Jaggerről

Nagy botrányt kavart már most az a könyv, amelyet Jerry Hall ír életéről és a nőfaló, flegma Mick Jaggerről. Az életrajzi regény, amelyet Jerry Hall két évig írt, mégis csalódást okozott a kiadást felvállaló Harper Collinsnak, aki egymillió angol fontot ígért a kéziratért – miközben remélte, hogy tele lesz szaftos részletekkel a Rolling Stones énekeséről.

Daily Mail (fordította: Nyemcsok Éva)

És mivel ez nem így történt, Mick Jaggerről csak néhány halvány utalást tett, Collins arra kérte Jagger volt feleségét, hogy dolgozzon még a könyvön. Szeptemberig adott neki haladékot arra, hogy átírja a 304 oldalas memoárt. Hall nagyon dühösen reagált erre, és azt nyilatkozta: a kiadó visszakérte tőle az előlegként kapott félmillió angol fontot is.

Mick Jagger szóvivője tagadta, hogy bármi köze lenne az ügyhöz, ahhoz, hogy a kiadó és Hall kapcsolata ilyen éles kanyart vett. Azt is tagadta, hogy Jagger pénzt ajánlott volna fel Jerry Hallnak azért, ha nem jelenteti meg a könyvet. Azt mondják azonban, hogy Hall, aki Richmond Hillben egy hatalmas kúriát tart fenn, azért vállalkozott memoárja megírására, mert anyagi gondjai vannak.

Jerry Hall

Jerry Hall kitálalt Mick Jaggerről.
A Jerry Hall Önportré című könyvtől a kiadó azt várta, hogy intim dolgokat is felfed olvasói előtt, és részletesen beszámol kapcsolatairól. Remélte, hogy szó lesz benne Mick Jagger szexfüggőségéről – állítólag négyezer nővel feküdt le a Jerry Hallal 24 éven át tartó házassága idején. Collins azt is szeretné, ha Hall írna arról is, hogy a válásuk idején Jagger azt állította: legálisan nem is házasok. A kiadó elvárja azt is, hogy Hall elmeséli, hogyan találta meg a hitvesi ágyban egy másik nő fehérneműjét, Jagger esetét L’Wren Scott-tal, és viszonyát a jelenlegi köztársasági elnök, Nicolas Sarkozy feleségével, Carla Brunival – aki akkor még csak modell volt. Jerry Hall és Carla Bruni ellenséges viszonya 1992-ben kezdődött. Az egykori olasz modell ekkor kezdett hét évig tartó viszonyt Jaggerrel, éppen akkor, amikor Jerry Hall harmadik gyerekükkel volt terhes. Bruni Jaggert már a gyermek születésének másnapján elcsábította: Thaiföldre utazott a zenésszel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!