Majka megint megsértődött

Majoros Péternek nem elég, hogy nézőcsúcsokat döntöget a koncertjein.

Majoros Péternek nem elég, hogy nézőcsúcsokat döntöget a koncertjein, hogy rekordot állított fel azzal, hogy Európa legnagyobb szabadtéri rendezvényhelyszínén, a Budapest Parkban három nap alatt adott el két teltházas bulit, hogy a decemberi, a 100 Tagú Cigányzenekarral közösen meghirdetett koncertjeire is napok alatt elkapkodják a je­gyeket, neki ennél is több kell, egyfajta szakmai elismerés, aminek a közelébe mostanában ritkán kerül. – írja a BorsOnline.

Áprilisban a Fonogram-díj miatt sértődött meg, most éppen a Petőfi Ze­nei-díj miatt akadt ki a Facebook-oldalán.

Majka a díjazottak nevét sorolta fel, és sok mosolygó emojit illesztett mellé, vagyis kinevette a listát, amelyen ő nem szerepel. A posztjához azonnal özönleni kezdtek a kommentek, többen azt írják, ne menjen egy bizonyos szint alá vagy hogy inkább örülnie kellene annak, hogy ilyen népszerűségnek örvend. De volt, aki csak annyit írt, hogy Petőfi sem kapott annak idején semmilyen díjat. Hogy ez vajon megnyugtatta-e Majkát, nem tudni, hiszen nem reagált lapunk megkeresésére, elértük viszont telefonon Molnár Ferenc Caramelt, az egyik idei jelöltet.

– A magam nevében tu­dok beszélni, nem kívánok reflektálni Majka véleményére – kezdi ha­tározottan Caramel. – Én inkább az a fajta előadó vagyok, aki meglepődik, ha jelölik egy díjra, és természetesen nagy örömmel tölt el. Nem szoktam számolni a jelöléseket és a díjakat sem, ha kapok, az óriási élmény számomra. Ilyen volt idén a Fonogram-díjam. Caramel véleménye szerint akkor van igazán súlya egy elismerésnek, ha nem kapja meg a művész minden évben.

– Az első Fonogram-díjamat 2005-ben kaptam, az Év felfedezettje kategóriában. Utána tizennégy évet kellett várnom rá, hogy megkapjam a másodikat. Éppen ezért ez a díj különleges számomra, a polcokon ki­emelt helyen van, a Máté Péter-díjam mellett.
 

Borsonline.hu
szponzorált tartalom
Új műsorral jelentkezik Várkonyi Andrea
Jött a jó idő, máris lopják a bicikliket Szegeden
Ne a biciklizáron spóroljunk!
Kivizsgálják a Liszt Ferencen órákat veszteglő légijárat ügyét
A Ryanair járata kedden mintegy hat órán át vesztegelt a repülőtéren.
Újabb nemzetközi elismerést kapott Debrecen
Első helyezett lett a Financial Times egyik kiadványának felmérésén.
Album mutatja be száz év erdélyi magyar képzőművészetét
A Romániában megjelent kiadvány több mint ötszáz oldalon foglalja össze az 1919-2018 közötti időszakban alkotó erdélyi magyar művészek munkáit.
Sok káros anyagot talált a Nébih egy kakaóporban
A rákkeltő vegyület mennyisége önmagában meghaladta a felső határértékeket.
Légvezetéket telepítenek egy tájvédelmi körzetben
Vezetékes víz nincs, internet viszont a jelek szerint hamarosan lesz Ópusztaszer-Kis-Zer tanyasoron. A terület tájvédelmi körzetben fekszik, a kivitelező ott kezdett el légvezetéket telepíteni.