Bulvár, celeb

2019.06.20. 19:11

Markolót lopott Bárdosi Sanyi és Növényi Norbi

Itt a nyár, Bárdosi Sanyi és Növényi Norbi pedig egy kempingben állt munkába.

Munkatársunktól

Itt a nyár, Bárdosi Sanyi és Növényi Norbi pedig egy kempingben állt munkába, ahol szemétszedés, sövénynyírás és medence alján üvegszilánk-keresés mellett szorítottak időt a csajozásra is. Egy fiatal szépség kérését teljesítve odáig elmerészkedtek, hogy eloroztak egy ipari markolót! Nem erre mondják, hogy mindent a vendégért?

A forróságban a két helyettesítő nehezen vette rá magát és egymást is a munkára, Növényi Norbi finoman lökte bele a medencébe Bárdosi Sanyit a lehetetlen küldetésre: egy apró üvegszilánk felkutatására. "Nagyon hideg ez a víz! Hát mi vagyok én, Hosszú Katinka?!" – zsörtölődött kapásból a búvárrá lett Sanyi. A kedve szerencsére egyből virágosra fordult, amikor két fiatal lányt kellett szórakoztatni.


Igen ám, de amikor egy fiatal szépség a koktélja után pár szem friss cseresznyét szeretett volna elfogyasztani, nagy kihívás elé nézett a két jómadár: létra híján egy környékbeli ipari markolót vettek kölcsön, hogy a szomszédos cseresznyefát le tudják szüretelni. A Sláger TV stábjával kísérve Bárdosi Sanyi beült a kormány mögé, Növényi Norbi pedig nyújtózott, ahogyan csak bírt, hogy elérje a gyümölcsöket a csinos vendégnek. A módszer látványos volt ugyan, viszont annál haszontalanabbnak bizonyult!

A Sláger TV "A helyettesítők" című műsorát minden héten csütörtök 20 órakor és vasárnap 9:55-kor tűzi műsora. Az eheti adásból kiderül, hogy Sanyi és Norbi hogyan oldotta meg a lehetetlennek tűnő feladatot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!