Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 20°C Még több cikk.

Szemüveg és telefon a Talált Tárgyak Osztályának polcain!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait. Böngésszen nálunk, ha Ön is elvesztett valamit és írja meg nekünk, ha keres valamit!
Elveszett szemüveg fekete tokban
Pénteken, 2017.06.02-án délután 4 és 5 között a Mártély üdülőterület és Szeged Alsóváros közötti közúton elvesztett egy fekete tokban levő szemüveg. Kérjük, hogy a becsületes megtaláló értesítse a tulajdonost a  Elérhetőségei: +36 20 9824-077, dombi.s.gabor@gmail.com.

Elveszett telefon
Szombaton délelőtt a Nagyállomás felé a buszon elveszett egy Nokia telefon. A telefonszámok miatt fontos. Kérjük a megtalálót, keresse a gazdáját a +3630/924-0104-es számon.
 

Új rovatunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik elvesztették értékes, szükséges vagy csak simán kedvenc tárgyukat és azoknak is, akik talált tárgyaikat juttatnák vissza tulajdonosaiknak.

Naponta frissülő cikkeinkben listát készítünk kulcsokról, iratokról, cicákról, kutyákról és mindenről, ami épp nem a saját tulajdonosánál van. A Délmagyarország Csörög rovatában naponta kapunk telefonokat elvesztett tárgyakról, ezeket ezentúl a Talált Tárgyak Oldalán is megtalálhatja. De írja meg nekünk közvetlenül a tudosito@delmagyar.hu címre, mit keres, vagy épp mit talált.
Munkatársunktól

Segítse kollégánk munkáját: írja meg hasonló tapasztalatait!

Önnel is megtörtént? Hasonlót tapasztalt? Esetleg kiegészítése, kommentárja lenne a cikkhez? Írja meg!

Üzenet a szerzőnek

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Irattartó és rendszámtábla a Talált Tárgyak Osztályának polcain!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait.… Tovább olvasom