Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Az élet császára ez a szegedi süni - mutatjuk, miért

Einstand a macskatápnál!
Egy kertben láttuk meg iparkodni a kis sünit a macskatápos tálkák felé, ahol több cica is evett - de nem sokáig. Előzékenyen félrehúzódtak a tüskés jószág elől, amikor az megérkezett vacsorázni. Valószínűleg megtapasztalták már, milyen érzés, amikor közéjük furakodik - az egyik cicának hiányzott a fele farka is, de azt biztos nem a sün követte el. Az okos macskák úgy döntöttek, inkább a várakozás vagy a másik tálka, mint a tüskék. Végül is az összes tápot úgysem tudja felfalni a vacsoravendég.
 
Fotók: Farkas Judit
 
Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Tisza után a Duna is kivirágzott - Szentendrén fotózott kérészrajzást olvasónk

A Tisza után a Duna is kivirágzott - Szentendrén fotózott kérészrajzást olvasónk
Mióta nem annyira szennyezett a Duna, oda is visszatértek a kérészek - a tiszaiak kisebb méretű… Tovább olvasom