Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Feldobják az utcát, mégis rendszeresen rongálják a kapudíszeket

Az alsóvárosi kapu nem egyszer szerepelt már oldalunkon: készült ötletes kapudísz gumicsizmából, ecsetből, strandpapucsokból is. Készítőjük megelégelte, hogy folyton megrongálják a dekorációt.
"Kapum bejáratát Alsóvároson az évszakoknak megfelelően díszítem évek óta. Ezekről a kapudíszekről Önök is beszámoltak több alkalommal, azonban arról nem tudnak, hogy ezeket a dekorációkat rendszeresen megrongálja valaki,vagy valakik. Szeretném, ha erről olvasóik is tájékozódhatnának, mert cikkeik után több követőm is lett, az ő munkájukat is szeretném ezzel az felhívással védeni" - írta portálunknak e-mailben Péterné Brányi Ildikó. A mellékelt fotón látható, mi maradt a legutolsó kapudíszből.
Nem, sok maradt a tavaszi dekorációból. Sajnos rendszeres a rongálás - jelezte olvasónk. Fotó: Olvasó-tudósító/Péterné Brányi Ildikó
Az alsóvárosi kaput díszítő kreatív díszekről szinte minden évszakban közöltünk már fotót, az alkotásokat megnézhetik galériánk mellett itt, valamint ezen és ezen a linken. Készült már kapudísz esernyőből, strandpapucsból és kalapból, a karácsonyi koszorút ecsetek dobták fel.
 Rendszeresen rongálják a kapudíszeket - GALÉRIA
Elképzelni nem tudjuk, kinek lehetnek útjában ezek a dekorációk, és miért: talán az zavarja az illetőt, hogy mosolyt csalnak mások arcára? Nagy erő nem kell hozzá, hogy letépjék, tehát a kocsmában nem lehet dicsekedni vele. Ha meg maga a dísz kell a saját ajtóra: elég körülnézni otthon a szekrényben alapanyagért, aztán gondolkodni egy kicsit. Így születnek a legötletesebb alkotások.


 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emlékeznek még a szegedi katicás trolira?

Emlékeznek még a szegedi katicás trolira?
Olvasónk unokája nagyon szerette óvodásként. Nézzék meg a fotót, és nosztalgiázzanak! Tovább olvasom