Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 13°C | 25°C Még több cikk.

Milyen ember sörözhet közterületen? Hát a hóember!

"Szabálytalan" hóembert minden évben találunk, de ennyire?
Az alkoholfogyasztás közterületen tilos - de ez a hóember mit sem törődik a szabályokkal. Csak áll, és jéghidegen tartja a sört. Irigyelnénk, hogy mindig hideg az itala, de minden más is fagyos rajta, úgyhogy nem irigyeljük mégsem.
 
Fotók: Karnok Csaba
Fotók: Karnok Csaba

Minden évben találunk különös hóembereket, még akkor is, amikor nincs hó - itt például megtekinthet nyulat és jegesmedvét -, de ennyire "szabálytalan" nem akadt az utunkba. Barátja egy Mátyás téri padon várja, hogy odaérjen a sörrel - addig is jól a fejére húzta a füles sapkát, nehogy megfázzon. Nem lesz szerencséje, ránézésre már nem sok van abban a sörösdobozban.
 
Fotók: Farkas Judit

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hóban ugrál ez a nyuszi a TIK-nél, nagyon eltévesztette az évszakot - nem hiányzik valakinek?

Hóban ugrál ez a nyuszi a TIK-nél, nagyon eltévesztette az évszakot - nem hiányzik valakinek?
Tavaly találkoztunk hónyúllal tavasszal - idén az igazi jött el télen. Fázhat már, vigye haza a… Tovább olvasom