Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

ÚtON: Autót "fogott" a négyes villamos a Rákóczi utcánál, rosszul lett egy férfi a kettesen

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
17.00: A Petőfi sugárút és a Rákóczi utca kereszteződésénél a négyes villamos elé hajtott egy Volkswagen, jelezte a villamoson utazó kollégánk. A fotón látható, hogy az autó orrát kapta el a jármű. Az utasok gyalog indultak tovább, helyszínelés következik.
 

Délutáni helyzetjelentés: A belvárosban hatalmas a dugó. A Boldogasszonyon végig áll a sor. A Dugonics tér környékén is araszolás van minden irányból. A külső részeken jobban lehet haladni , illetve a hidakon is folyamatosan mennek a járművek. A sugárutakon mindkét irányban elég erős a forgalom. A Mars tér környékén van még nagyobb torlódás .

Fotó: olvasó-tudósító

14.00: Rosszul lett egy 40 év körüli férfi a kettes villamoson délután kettő óra előtt körülbelül öt-tíz perccel - jelezte később szegedi olvasónk. A férfire mentőt hívtak, a mentő kiérkezéséig a villamos állt, továbbá a többi villamos feltorlódott, de a mentők gyors érkezése miatt komolyabb fennakadás nem történt.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Tombol a délutáni csúcsforgalom, kígyóznak a kocsisorok

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom