Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

ÚtON: reggel egymást érték a balesetek, délutánra csak a belváros sűrűsödött be - fotók

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést.
15.46 - Egyelőre nem olyan vészes a délutáni forgalom, a legtöbb helyen jól lehet közlekedni. A Rókusi, Makkosházi körúton vannak talán a legsűrűbben, de Újszegeden a Népkert sor és a Bérkert utca is elég
mozgalmasak.

Két villamos ütközött Tarjánban délelőtt, jelezte olvasónk, Harangozó Gergely, aki fotókat is küldött a balesetről.
 


9.57: A Gyevi utcában is torlódásra készülhetnek, a 12. szám előtt ugyanis a változatosság kedvéért történt egy baleset. A helyszínen fokozott figyelemmel közlekedjenek, kéri a rendőrség.

9.10: Baleset történt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 151. kilométerszelvényben, Szatymaznál. Félpályás útzár mellett lassú haladás lehetséges - adta ki a RUTIN, a rendőrség mobil applikációja. A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapjáról megtudtuk: Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó az M5-ös autópálya 151-es kilométerszelvényénél, a Budapest felé vezető oldalon, Szatymaz térségében. A tűzhöz a szegedi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.
 

9.02: Baleset történt Makón, a Kálvária utca 9. előtt. Itt is torlódásra figyelmeztetnek a rendőrök.

8.10: Újabb baleset Szegeden, az Agyagos utca 4. előtt. Lassan már nem is számoljuk. Látszik, hogy minden lefagyott a megyében, főleg az utak. Ezúttal két autó ütközött, forgalomkorlátozás nincs.

8.03: Újabb balesetről kaptunk hírt, ezúttal a Bite Pál utca 1. elől. IKtt is torlódásra számíthatnak az arra közlekedők, lassan lehet haladni.

8.01: Az egész város kocsisorból, torlódásból áll, felesleges is a helyszíneket kiemelni. Egyet azonban muszáj: a Szabadkai és Horgosi sarkán lévő körforgalomban egy személyautó csúnyán összetört, mentő, rendőr a helyszínen, itt óriási a dugó - jelezték a Rádió Taxi Három munkatársai.

7.50: Csongrád sem marad ki a reggeli balesetekből: az Attila utca 14. előtt ütközött két autó, forgalomkorlátozásra itt sem kell számítani.

7.49: 
Sándorfalván, az Ady Endre utca 53. előtt is ütközött két autó, de forgalomkorlátozás nincs.

7.42: Baleset történt az Agyagos utca 10 előtt, majd 2 perc múlva a 12. előtt is. A helyszínen lassú haladás lehetséges, torlódás várható.

7.41: Baleset történt a Petőfi sugárút 3. előtt, torlódás várható, lassú haladás lehetséges. A helyszínen fokozott figyelemmel közlekedjenek!

7.19: Baleset történt Szegeden, a Damjanich utca 2. előtt, torlódásra kell számítani, lassú haladás lehetséges.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: hármas karambol az 55-ös főúton, egy ember a járműbe szorult - fotók

ÚtON: hármas karambol az 55-ös főúton, egy ember a járműbe szorult - fotók
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom