Áldozatos munkájukat ismerték el

2022.07.01. 15:49

Átadták az Egészségügyi Díjakat Csongrádon

Munkatársunktól

Egészségügyi dolgozókat díjaztak a csongrádi művelődési központban Semmelweis-nap alkalmából. Archív fotó: Török János

Az Egészségügyi Díj kitüntető címet adta át Semmelweis napi ünnepségen a csongrádi önkormányzat a Művelődési Központ Magyar Király dísztermében.

Elismerést kapott Tóth Mária Emília háziorvos, aki munkájában mindig nagy körültekintéssel, empátiával és türelemmel közelít betegeihez. Higgadt magatartásával, megnyugtató szavaival sok embernek segített a nehézségek leküzdésében.

Győriné dr. Bari Eszter gyermekorvosként tevékenykedik, áldozatos és odaadó munkájával sok csongrádi életét könnyítette meg. Tevékenységét a nagy szorgalom, magas szakmai színvonal, precizitás és nagyfokú empátia jellemezi. Egyik fő érdeklődési köre a védőoltások területe. Egészséges életmódjával példamutató nem csak a betegei, de a kollégái előtt is.

Vácziné Dr. Kollát Eszter gyógyszerész kimagasló szakmai tudásával, javaslataival, bátorító szavaival, kedves, barátságos egyéniségével segíti a lakosok gyógyulását és az orvosok munkáját. Lelkiismeretesen, munkája iránti elkötelezettséggel látja el feladatait.

Somogyiné Gömöry Andrea védőnő Csongrádon él, több, mint 20 éve dolgozik védőnőként. Munkáját lelkiismeretesen végzi, az általa gondozott családok elfogadják és tisztelik. 2016-tól a Minisztérium által indított Praxisközösség pályázatokban tevékenyen vett részt a várandósok és kisgyermekes szülőknek tartott előadásokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!