Hallgassa élőben!

Új érzéstelenítési technika a GGDent-nél

Az intra ossealis érzéstelenítésnek hála, beszélni, enni-inni, nyelni is tud a beteg, szemben a hagyományos érzéstelenítő injekcióval.

A közismert érzéstelenítő oltás a legkellemetlenebb fogászati- és szájsebészeti beavatkozások egyike. A szúrás fájdalmas, az oltóanyag lassan szívódik fel, ráadásul az egész arcot elzsibbasztja. Sem enni-inni, sem beszélni nem tud a páciens.

Dr. Görög Gábor e kellemetlen eljárás mellett a legmodernebb érzéstelenítést valósítja meg újszegedi rendelőjében: a GG Dent Fogászati és Implantációs Központ szájsebész fogszakorvosaként az intra ossealis érzéstelenítést alkalmazza.

-Az eljárás az oltóanyagot adagoló, speciális készülékkel valósítható meg, amit a fogászati beavatkozásoknál a rendelőben napi szinten alkalmazunk. Csak egy apró, alig észrevehető szúrás az ínyen, és a zsibbadás szinte azonnal megtörténik- magyarázza a szakember, hozzátéve, így nincs felesleges várakozás, a kezelés pillanatokon belül megkezdődhet.

Míg a hagyományos érzéstelenítés az ínyre hat, ez a módszer – szükség esetén- csak a fogakra lokalizálódik. A sikerarány száz százalékos, tehát az esetek legnagyobb részében nincs szükség ismétlésre, viszont alkalmazás előtt feltétel egy panoráma röntgenfelvétel, mivel azon tájékozódhatunk a beadás módjáról. Az intra ossealis érzéstelenítés alkalmazható fogtömésnél, gyökérkezelésnél, bizonyos esetekben fogimplantációs beavatkozásoknál is.

A GG Dent Fogászati és Implantációs Központ a higiéniai előírásoknak megfelelően, biztonságos körülmények között várja előzetesen bejelentkezett pácienseit, akiket arra kér, lehetőség szerint kísérő nélkül jelenjenek meg a rendelésen.

Elérhetőség:
GGDENT FOGÁSZATI ÉS IMPLANTÁCIÓS KÖZPONT
6726, Szeged Szent-Györgyi Albert u. 45.
Tel.: 06-30/447-4343
www.ggdent.hu

(x)

Hirdetés
Zöldségekkel is harcolhatunk a klímaváltozás ellen
Marine Le Pen: az Európai Unió célja a totális irányítás
Az Európai Bizottság egyre agresszívebb, fenyegető és zsaroló hangja elfogadhatatlan egy szuverenista nemzet számára.
Speciális bankkártyákkal segíti a vakokat és gyengénlátókat a Mastercard
Az új kártyák kibocsátását azzal indokolták, hogy a látássérülteknek nehézséget okoz a kártyák megkülönböztetése.
Aggasztó hírek érkeztek, II. Erzsébet királynőnek romlik az állapota
A királynő már a szobájából sem mozdul ki, az állapota sajnos nem javul.
Futballélet
Csank János elérte a labdarúgásban azt, amire honi edző vágyhat.
20 éve működik a Sapientia egyetem Csíkszeredán (videó)
Húsz évvel ezelőtt, 2001. október 3-án nyitotta meg kapuit a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Kara.
Öngyilkosságba hajszoltak az erőszakos migránsok egy lányt
A két indiai, miután megerőszakolta a lányt, zsarolni kezdte a felvételekkel, és újabb nemi aktusokra kényszerítette.