Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

50-60 ember tüntetett az SZDSZ ellen

Körülbelül 50-60 ember gyűlt össze szerda délután hat órára az SZDSZ Gizella úti székházánál, a párt elleni tüntetésen. Az akciót a Magyar Önvédelmi Mozgalom szervezte.
Körülbelül 50-60 ember gyűlt össze szerda délután hat órára az SZDSZ Gizella úti székházánál, a párt elleni tüntetésen. Az akciót a Magyar Önvédelmi Mozgalom szervezte. A demonstrálók az épület közvetlen közelébe nem mehettek, azt ugyanis kordonnal zárták le a rendőrök. A békés tömeg a résztvevők szónoklatait hallgatták, a színpadot egy autó tetejére állították fel.

Nemcsak a Magyar Önvédelmi Mozgalom jelentett be szerdára tüntetést. A Rendszerváltó Fórum vonulást tervezett szintén az SZDSZ székháztól egészen a Vértanúk teréig. Ezért az Országházat már délután öt óra körül kordonnal vették körül.

Később a Vértanúk terére bejelentett rendezvényre vonultak át a korábban az SZDSZ Gizella utcai székházánál tüntetők. A Parlament sarkánál lévő téren már több demonstráló is várta őket, így körülbelül ötven ember részvételével ott folytatódott a kormányellenes tüntetés.

A rendőrség rendkívül nagy erőkkel készült a demonstrációra: a Kossuth teret kordonnal választották el a Vértanúk terétől és a közelben rengeteg rendőr, illetve egy vízágyú is várakozott. A rendezvény végén - a bejelentés szerint este fél tízkor - a résztvevők elénekelték a Himnuszt.

Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a rendőrök beavatkozására nem volt szükség, este fél tízig senkit sem állítottak elő.

Olvasóink írták

 • 3. radenkó 2008. május 01. 16:41
  „Nem kell sokat várni, az SZDSZ teljes egészében kiírja magát a parlamentből. Soha az életben nem fog bekerülni többé olyan sok
  mocskot amit csináltak senki nem fogja eltűrni még egyszer.
  2010-ben lehetőséget kapnak a liberálisok, hogy az MSZP seggét
  nyalogassa mert másra nem lesz alkalmas az SZDSZ.”
 • 2. maci52 2008. május 01. 10:25
  „Köpönyeg forgatók,sggnyalók gyülekezete,maradjanak a zsinagógában.”
 • 1. Bingo 2008. május 01. 00:10
  „Az SZDSZ tényleg egy szadi párt! Ennyi kárt még egy párt sem okozott ennek az országnak!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baka Andrást javasolta az államfő az LB elnökének

Baka András, volt strasbourgi emberi jogi bírót javasolja a Legfelsőbb Bíróság elnökének az államfő.… Tovább olvasom