Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

A szegedi vonat vécéjében akarta megerőszakolni a nőt

A monorierdei V. Benjamin a nő táskájával együtt elmenekült Vecsés állomáson, de a rendőrök otthonában elfogták. Vidóval!
Rablás bűntette és szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya V. Benjamin 21 éves monorierdei lakos ellen.

A gyanúsított július 17-én a hajnali órákban a Budapest, Nyugati Pályaudvar és Szeged között közlekedő vonaton utazó sértettet - nem sokkal Vecsés állomás előtt - a szerelvény egyik mosdójában minden előzmény nélkül megtámadta. V. Benjamin a nő ruházatát több helyen elszakította és megpróbált szexuális kapcsolatot létesíteni vele. Amikor a sértett ennek ellenállt, akkor a férfi erőteljesen megfogta a nyakát és megszorította, valamint a fejét többször a mosdó falába verte. A fiatal nő a bántalmazás következtében – az orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedett.


Amikor a vonat közeledett Vecsés állomáshoz, a 21 éves gyanúsított a sértett táskáját erőszakkal elvette és azt a benne lévő iratokkal, mobiltelefonnal, valamint készpénzzel együtt eltulajdonította és távozott a helyszínről.

A bejelentést követően a monori rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkihallgatást. Az elvégzett nyomozási cselekmények eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Benjamint, akit kedden a hajnali órákban monorierdei lakcímén elfogtak. A nyomozók a férfit - előállítását követően - gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hőség: Az egész országra piros figyelmeztetést adott ki az OMSZ

A legmagasabb hőmérséklet 33-37 fok között alakul. Késő este általában 25-30 fok lehet. Tovább olvasom