Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 13°C Még több cikk.

Almássy Kornél nem adja vissza mandátumát

Felmerült az MDF Országos Választmányában az a lehetőség, hogy Almássy Kornél adja vissza mandátumát, és ezzel stabilizálja a párt helyzetét - ezt mondta a választmány szombaton megválasztott új elnöke a testület ülése után.
Makay Zsolt szerint visszahívásra az alkotmány nem ad lehetőséget, de Almássy Kornél önként segíthetne, "ha fontos számára a Magyar Demokrata Fórum" - fogalmazott. "Képtelenség" - így reagált Almássy Kornél, aki megismételte, hogy szerinte új tisztújítás kellene az MDF-ben.

"Annyi sértés, fenyegetés ért engem az elmúlt hetekben, hogy lehetetlen ezek után ilyen gesztust tenni" - fogalmazott Almássy Kornél a mandátum visszaadásáról szóló javaslattal kapcsolatban. A pártvezetésben semmi önkritikát illetve szándékot nem tapasztal arra, hogy saját magukban is keressék az okot az MDF-ben kialakult helyzetért - tette hozzá.

Almássy Kornél megismételte: elkerülhetetlennek tartja az ismételt tisztújítást, hogy kivezessék az MDF-et ebből a helyzetből. Elmondta, hogy jogászok már vizsgálják az MDF szeptember 27-i országos gyűlésének körülményeit, az esetleges szabálytalanságokat, és arra is választ keresnek, hogyan lehetne ismételt tisztújítást összehívni esetleg - mondta.

Olvasóink írták

 • 5. hekaté 2008. október 13. 15:21
  „Hozzászólok a címhez: Jól teszi!”
 • 4. klj_54 2008. október 12. 19:29
  „2. hozzászólás ébredjetek 2008.10.12. 08:38

  Jót mosolyogtam megjegyzéseden!
  Most, hogy ibolyka mindenkit eltapos a hatalomért, vállalnia kell minden következményét.
  Almássy Kornél csak a jog eszközével vágja pofán azt aki kiebrudalta a pártból!”
 • 3. grenadle 2008. október 12. 17:49
  „2-es: És a 2 kizárt fideszes visszaadta? Nem, akkor??? Vagy a Heves megyei átült? Csak miatta áll a bál a Hospinvest és az Egri kórház körül. Lehet erkölcsről papolni, ha az egész rendszer erkölcstelen! Ha pedig ez a törvényi helyzet, akkor azt tudomásul kell venni.”
 • 2. ébredjetek 2008. október 12. 08:38
  „MI az hogy nem adja vissza? Azt a mandátumot az MDF szerezte. nem almásikornél. Egyszerüen pofátlanság, amit csinál. Nem almásikornélra, hanem az MDF-re adott szavazatok biztosítják a képviselői helyet. Mit várunk az ilyenektől. Nyiltan lopnak. Gusztustalan.”
 • 1. goromba 2008. október 11. 20:02
  „Nevetséges, győzködték volna a Smuck Andort!
  Egyébként jól kitervelték (Gyurcsány-Szilvásy-Smuck) az MDF feloszlatását. Az biztos, hogy a kilépett képviselő a megszavazza a költségvetést! Ez volt a lényeg és a cél. Ibolya meg benyelte a békát. Almássy, nehogy visszaadd a mandátumod! Azután amit veled csináltak, semmiféle erkölcsre nem hivatkozhatnak! Amit kifőztek (nekik?), egyék is meg!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Továbbra is bérfejlesztést követel az orvosi kamara

Nem vett részt az egészségügyi tárca egyetlen illetékese sem a Magyar Orvosi Kamara szombati… Tovább olvasom