Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Az MSZP szerint a Fidesz az aljasság földjére lépett

Az aljasság földjére lépett Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője, amikor a Hitlerrel pózoló fideszes politikust firtató kijelentésekre reagált - közölte Nyakó István, az MSZP szóvivője.
Cser-Palkovics András azt írta közleményében, hogy szerinte a politikus helyett most azzal kellene foglalkozni, mi áll annak a többmilliós sikkasztási ügynek a hátterében, amely leszámoláshoz vezetett MSZP-s politikusok között Csepelen.

Garai István Levente, szocialista politikus szombaton délelőtt beszélt arról, hogy "illene lemondania" önkormányzati képviselői mandátumáról a Fidesz kiskunfélegyházi választókerületi elnökének, a helyi katolikus gimnázium igazgatójának. Kapus Krisztián hagyta ugyanis, hogy diákjai egy londoni kiránduláson Adolf Hitler és Szaddám Husszein viaszmásával fényképezkedjenek egy panoptikumban csakúgy, mint ő maga.

Cser-Palkovics András erre annyit közölt, hogy a szocialistáknak most nem biztos, hogy az ellenzék támadásával kellene foglalkozniuk. Az emberek inkább arra kíváncsiak, mi áll annak a többmilliós sikkasztási ügynek a hátterében, amely a közvéleményt sokkoló leszámoláshoz vezetett MSZP-s politikusok között Csepelen.

Az MSZP szóvivője ezt a megnyilvánulást mérföldkőnek nevezte később kiadott közleményében. Megfogalmazása szerint épeszű ember nem kívánhatja senkinek azt, amit most a meggyilkoltak családtagjai, hozzátartozói, barátai és ismerősei átélnek. Azt is leszögezi, hogy "ép lelkű ember nem élhet vissza politikai haszonszerzés céljából a Csepelen történt tragédiával. Aki ilyet tesz, az egész egyszerűen aljas. S, ebben az esetben, az már nem politikai kérdés, hogy mi visz arra egy embert, hogy hidegvérrel öljön, vagy felbujtóként abban közreműködjön" - zárul Nyakó István szombat délutáni közleménye.

Olvasóink írták

 • 13. nem,nem,soha 2009. január 16. 17:48
  „"szocialista politikus szombaton délelőtt beszélt arról, hogy "illene lemondania" önkormányzati képviselői mandátumáról a Fidesz kiskunfélegyházi választókerületi elnökének...."
  "----hagyta ugyanis, hogy diákjai egy londoni kiránduláson Adolf Hitler és Szaddám Husszein viaszmásával fényképezkedjenek egy panoptikumban csakúgy, mint ő maga."

  Na ilyen logikátlan rágalmazó nyomorékokkal van feltöltve a parlament épülete. Ilyenek veszik fel a támogatást, s ilyenek döntenek adókérdésekben, költségvetési kérdésekben, stb....

  jó esetben az ilyennek a krumpliföldön kellene kapálnia, nem a magyar parlamentben osztania az észt.

  Mit csináljon a tanár??? verje szájba a gyerkőcöt, hogy aztán ugyanez az úriember ugyan így teli pofával üvöltse, hogy a tanár terrorizálja a diákokat....

  nevetséges..”
 • 12. flexsnake 2009. január 12. 00:22
  „Gyurcsány meg egy gyilkosságban vádlotként szereplővel fotózkodott :D
  Eszméletlen milyen hülyeségen képessek egymást tépni.Na ezért tartunk itt mert csak az újjal mutogatás megy, de hogy valamit egyszer közösen megoldjanak azt ugye nem.Egyszer volt egyetértés amikor megszavazták a béremelést maguknak.Mi is szavazzunk már a saját bérünkről!”
 • 11. achilleus 2009. január 11. 14:18
  „Egy frissebb hozzászólás a még mindig működő deme.hu-ról:
  (C) tothmiska ma 13:52 | Válasz | #542
  Kedves nyomozo! Talán igazad van, csak tudod, az embernek van egy furcsa tulajdonsága, kíváncsi, hogy vajon mi, miért történik. Az ezzel kapcsolatos véleményünket kifejezni jöttünk ide és azért, hogy közben közelebb kerüljünk az igazsághoz. El kéne fogadnunk a csepeli polgármester álláspontját, miszerint "meggyőződése" hogy nem politikai bűncselekmény történt? Igaza van, valóban sikkasztás, csalás és korrupció folyik még a csapból is Csepelen. Ezek gazdasági bűnök, mégis van politikai vetülete, mégpedig az, hogy melyik párt prominensei vesznek részt egy ilyen véres leszámolásban. Nekem ez a "meggyőződésem" és nálam ettől már vastagon polikaiivá válik ez az egész mocskos történet. Az, hogy ki, milyen nyelvezetet használ, tegye tudása és lelkiismerete szerint. Pártállástól függetlenül még ez a faszfej Atesz vagy scooby is szeretnivaló a maga módján. Ők is ebben a hazában élnek és ha találkoznánk az utcán, biztos nem esnénk pisztollyal egymásnak. Viszont vannak, akiknek elszámolnivalójuk van mindannyiunk felé, a csepeli vezetők, az ország vezetői, akiknek bőven van elszámolnivalójuk a választóikkal és-ha van nekik- a lelkiismeretükkel. Az, hogy eközben egyik tragédia követi a másikat, hát ezt ők magasan leszarják. Mi itt egymásnak eshetünk, jó esetben idetévedve elolvassák a hsz-eket. De változtatást nekünk kell kikényszeríteni, vagy belenyugodni abba, hogy a dolgok így vannak rendjén. Lehet egymást meggyőzni és választani a két lehetőség közül. Én beszéltem...”
 • 10. LukSzusz 2009. január 11. 08:28
  „Ez az MSZP-és buzi ne ugasson,az ő példaképük,elődjeik voltaka a legnagyobb népírtók:Lenin,Sztalin,Kádár.Több 10 millió ember vére tapad a kezükhöz,és ez a tetű beszél aljasságról?Nincs olyan magyar család ahol ne lenne ezeknek a népírtó,pribékeknek áldozata.! A jogtódok /MSZP/ meg meg hűen követik gyilkos elődeieket.Új akció film készül:Leszámolás Csepelen.Főszereplő:MSZPÉS János.”
 • 9. floridaimagyar 2009. január 10. 23:56
  „Szerintem tul sok a partok otthon. Nalunk 2 part van (300 millios orszag), es eleg ha nalunk azok vitaznak, nalatok meg rengeteg part van es azok jol megtepaljak egymast. Magyaran lehet hogy tul sok a politikus aki nem sokat produkal? Biztos jol keresnek, de a penzert tenni is kell valamit. Nalunk sem kulonb a helyzet, ha veletlen ujjaszuletek majd en is megyek szenatornak.”
 • 8. achilleus 2009. január 10. 19:00
  „Egyébként tényleg röhejes, és jellemző. Mit is modott a fideszes:
  "Az emberek inkább arra kíváncsiak, mi áll annak a többmilliós sikkasztási ügynek a hátterében, amely a közvéleményt sokkoló leszámoláshoz vezetett MSZP-s politikusok között Csepelen."
  Ennyit, és? Kíváncsiak az emberek erre, igen, mindenki MSZP-s a történetben? Igen.
  Erre jön Nyakó, és erkölcsi kérdést csinál belőle. De a lényegre nem is reagál, a válasz hiányát pedig egy műfelháborodással kívánja leplezni.
  No, de Nyakókám, tudod mi az aljasság? Az, hogy maga a feleségével 38 milliós költségtérítést vett fel, miközben emberek fagynak meg tüzelő, kályha vagy meleg hely hiányában! Ez az aljasság!”
 • 7. Power 2009. január 10. 18:44
  „Nem tudom, hogy ki ez a Garai István (MSZP), de az biztos hogy a bolhát egy kilométerről, széllel szemben észreveszi, a lábujjára taposó elefántot meg nem látja.
  Nem csodálkozom, hogy a koncon marakodva egymást vadásszák le a szocialisták.
  Bárcsak a felelősség vállalásában lennének annyira aktívak, mint a lenyúlásban.”
 • 6. achilleus 2009. január 10. 18:08
  „Továbbra is ajánlott olvasmány: www.deme.hu /fórum
  (C) lidi néni ma 14:15 | Válasz | #270
  "Azt nem tudom, hogy (....)-e, de az biztos, hogy egy igazi szocialista embertipus! Nézd meg ahogy elolvad, ha nagyobb kutyát lát!""
  www.deme.hu /Fotóalbum (Deme+Gyurcsány)”
 • 5. mugri 2009. január 10. 18:05
  „amádám tüsssszóóó mongyon lé! he-he:-)”
 • 4. achilleus 2009. január 10. 17:53
  „"Kapus Krisztián hagyta ugyanis, hogy diákjai egy londoni kiránduláson Adolf Hitler és Szaddám Husszein viaszmásával fényképezkedjenek egy panoptikumban csakúgy, mint ő maga."

  Betojok! Hagyta, hogy a gyerekek viaszhitlerrel, és viaszhusszeinnel fényképezkedjenek!

  De lássuk csak sorjában:
  1/ a gyerekek fényképezkednek egy londoni múzeumban (aki "engedi" fideszes, katolikus, és még igazgató is)
  2/ mszp-snek (garai istvan levente) ez nem tetszik - monnyon le!
  3/ fideszesek szerint inkább foglakozzanak a sikkasztó gyilkosokkal
  4/ nyakó: politikai haszonszerzés, aljasság, ép lelkű ember nem élhet vissza

  Nyakó ! Ép lelkű ember nem is! De maga nem az!”
 • 3. .suhym. 2009. január 10. 17:46
  „Két kérdés:

  Ki volt írva a panoptikumban, hogy tilos a fényképezés?

  Az angol trónörökös fiatalabbik fia vajon náci?
  ..................................................................

  Nekem aztán igazán nem a szívem csücskei a kommunisták,
  DE
  mikor Moszkvában megnéztem belülről a mauzóleumot, én is le akartam fotózni Lenint az üvegkoporsóban, csak éppenséggel nem volt rá lehetőségem, mert a bejáratnál belenéztek a táskámba és meg megkérdezték: "Fotoaparat jeszty?" , mert nem lehetett bevinni! R-Go a fotózás elmaradt,
  DE
  ha megtörténik, attól még egész biztos nem lettem volna kommunista!:))))))))”
 • 2. totya66 2009. január 10. 17:45
  „Na de ez Magyarország itt bolhából elefántot csinálunk és kígyót békát kiabálunk egymásra, közben várjuk a sült galambot.”
 • 1. Zejko 2009. január 10. 17:14
  „Miért ne lehetne Adolf viaszbábuval fényképezkedni ha csak tábla nincs kitéve hogy nem lehet bevinni fényképezőgépet???Bolhábol elefánt!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Országszerte szennyezett a levegő

Budapesten kívül Miskolcon, Putnokon, Nyíregyházán, Szegeden és Dorogon is meghaladta a… Tovább olvasom