Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Az új Skype csoportos csevegést is kínál

Az ingyenesen használható, internetes telefonálást, szöveges chatet és fájlcserét lehetővé tévő Skype kliens Windows operációs rendszerekhez fejlesztett változata tegnap elérkezett az 1.1-es verzióhoz.
A program korábbi változatai által támogatott konferenciahívás az új verzió legfőbb újításaként kiegészült a maximum ötven résztvevőből álló csoportos chat lehetőségével is.

A Skype 1.1 kezelőfelületét a korábbiakhoz képest némileg átdolgozták a készítők, így a partnerlista több információt hordoz (többek között itt is megjelentek az avatarok), ám továbbra is jól átlátható maradt. Mindezek mellett beépült a programba a partnerek állapotának nyomon követését segítő modul, mely más üzenetküldő alkalmazásokhoz hasonlóan a tálca mellett felbukkanó kis ablakokkal jelzi a listánkon lévő kapcsolatok státuszváltását. A program új verziójában mindemellett számos korábbi hibát javítottak, többek között az 1.1-es Skype hatékonyabb együttműködést ígér a Windows XP beépített tűzfalával.

Az ingyenes Skype kliens különböző változatait eddig csaknem ötvenmillióan töltötték le az internetről, a regisztrált felhasználók száma több millióra becsülhető. A program letölthető a http://www.skype.com/ weboldalról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jótékony fotók

A Victoria’s Secret szupermodelljét, Petra Nemcovát, thaiföldi kórházi ágyán kapták… Tovább olvasom