Délmagyar logó

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -5°C | 1°C Még több cikk.

Fertő tavi gyilkosság: több fiatal nővel is végezhetett a bécsi kannibál

Újabb kegyetlen gyilkosságokkal hozták összefüggésbe a rendőrök Alfred U.-t, aki megölt és feldarabolt egy magyar nőt, majd a tetem egy részét a Fertő tóba dobta, a többit pedig lefagyasztotta.
Alfred U. a jelek szerint két másik nővel is végzett, mielőtt utolsó, brutális gyilkossága után rárontottak a rendőrök. A nyomok egy 25 évvel ezelőtti bestiális tetthez vezettek, amikor is St. Margarethennél darabokban találtak rá egy prostituáltra. Évtizedekig rejtély övezte, hogy kinek a maradványait találták meg - írja a Blikk.

A holttestet időközben azonosították, de a Kurier osztrák lap úgy tudja, a mai napig nem ismert, ki végezhetett a lánnyal. Nem véletlen, hogy képbe került a bestiális gyilkos, Alfred U. neve is. A község, ahol rátaláltak a lány holttestére, alig pár kilométerre van a férfi csónakházától, ahol a magyar lány testét rejtette el.

A lap informácói szerint azonban nem ez az egyetlen rejtélyes kivégzés, amivel kapcsolatba hozták őt. A szálak ugyanis egészen Hamburgig vezettek, ahol tavaly szintén feldarabolva találtak rá egy asszonyra az Elba partján. A gyilkos kilétére itt sem derült fény, a módszer azonban ugyanaz volt.

Mint ismert, tavasszal egy női torzóra bukkantak a Fertő tó melletti Rustnál. Később több más testrészt is találtak a hatóságok, és hosszas nyomozás után beigazolódott a gyanú: egy magyar lány vesztette életét.

A tagadja, hogy köze lenne a gyilkosságokhoz. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kilenc éven át lophatta az áramot egy 66 éves férfi

Kilenc éven át lophatta az áramot egy 66 éves férfi
A férfi mintegy 25 000 kWh áramot lopott el. Tovább olvasom