Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Hiába próbál legálisan dolgozni egy győri prostituált

Győr - Hiába próbál legálisan dolgozni egy győri prostituált. A 39 éves utcalány kiváltotta a vállalkozói igazolványt és könyvelőjével is megbeszélte, hogyan fog adózni. Mégis hetente büntetik meg a rendőrök, a városban ugyanis nincs kijelölt türelmi zóna.
Az utcalány néhány héten belül 50 ezer forintnyi büntetést kapott. A nő korábban dadus volt egy óvodában, de nem tudott kijönni a fizetésből, ezért szakmát váltott. Ő lett a város első hivatásos prostituáltja. Kiváltotta a vállalkozói igazolványt is, de kiderült, hiába. Az utcalányt nagyon megviselték az események. Barátja szerint sokszor sírógörcs kapja el, fél, hogy újra kattan a bilincs a kezén, pedig ő betartja a szabályokat.

A törvény szerint az ötvenezer lakosnál népesebb településeken kötelező lenne türelmi zónát kijelölni. Mégsincs belőle egyetlen egy sem az országban.

"Több helyszín megvizsgálása után és a lakossági tiltakozások miatt is az önkormányzat úgy döntött, hogy nem jelöl ki türelmi zónát ráadásul várható, hogy egy ilyen türelmi zóna kijelölése esetén ez a későbbiekben a bűnözés melegágya lehet" - tette hozzá Németh Zoltán, Győr alpolgármestere.

A prostituált most úgy döntött, bepereli az önkormányzatot, és 10 millió forint kártérítést követel azért, mert nem tudja működtetni vállalkozását.

Olvasóink írták

 • 3. Cseter János 2008. január 27. 10:34
  „Ha, van egy elismert mesterség, s lehet irparszrűen űzni akár a sportot, akkor, azt azzal nem szabad megakadályozni, hogy nem adnak neki helyet. Főleg, ha a törvény is rendelkezik róla. Az, hogy a bűn melegágy lehet, hát az máshol is előfordulhat. Persze mindig a megítélésétől függ! Ott vannak a kiválló focisták! Adják veszik Őket ép úgy minta stricik a prostikat! A kölnbség annyi, hogy az egyik a lábával a másiki a közével keresi a kényerét! Ja, hogy az egyik az akár tömegeket szórakoztat ezért legális? A másik nem nyilvános ezért nem legális? Viszont ha ez utóbbit akadályozzák és még törvényt is sértenek, akkor az illetékeseknek hivatalból kellene intézkedni: Jogállam és Demokrácia van mindenki számára. Vagy csak egy Banánköztársaság?”
 • 2. abdul laiet 2008. január 26. 06:51
  „én egyet értek a prostival teljes mértékben!!!!ha egyszer már adóköteles akkor legyen türelmi zóna is!!!mert enélkül nem tud dolgozni és ha nem tud dolgozni akkor adót sem tud fizetni!!!”
 • 1. pumukli 2008. január 25. 23:29
  „Jajj de sajnálom a prostituáltat! Sajnálom azokat a férfiakat is, akik nem tudják otthon nem kielégített szexuális vágyaikat rajta kiélni...
  Sajnálom az egészet :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: Van-e még lejjebb?

A Századvég-Forsense legutóbbi, 2008. januárjában készített közvélemény-kutatása továbbra is… Tovább olvasom