Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Közlekedési dugók Győrben: minden összejött

Folytatás az 1. oldalról.

Lapunk olvasója jelezte: a Dunaszentpálról érkező busz, amelynek menetideje fél óra, tegnap 10.30-kor indult és 11 óra helyett 12.10-kor ért Győrbe. Emellé nem kell kommentár.
Az „extra dugó” egyik oka a Szent István út felújítása, amelyet tetézett a Teleki utcánál történt csőtörés, ami miatt szintén fel kellett bontani az útszakaszt. Annyi jó hír az autósoknak, hogy a hétvégén befejezik itt a munkát, tehát hétfőtől már lehet közlekedni a Szent István úton.
Nem ez a helyzet az Árkád előtt, ahol várhatóan csak augusztus végén, szeptember elején fejezik be a körforgalom építését. Talán most a legnagyobb itt a „zűrzavar”, a szegélyezés, aszfaltozás miatt ugyanis még inkább beszűkült az út – ez a második ok. A Fehérvári felüljáró felől megszokott már a sorállás, de tegnap aki a szeszgyár felől érkezett, az is azt tapasztalhatta, hogy nem lehet lépésnél gyorsabban menni az út minősége (a felmart burkolat) miatt. Korábban még lehetett.
S hogy valóban összejött minden, íme a harmadik ok: most zárták le a komáromi határátkelőt is, így a Szlovákiából érkezők sokkal nagyobb számban jelentkeztek a vámosszabadi határátkelőnél, mint korábban. Márpedig onnan ismét csak a Széchenyi hídon át vezetett az út. A komáromi átkelő augusztus 19-ig zárva lesz, így ez a helyzet még két hétig nem szűnik meg.
Kitartás: mást nem kívánhatunk magunknak és az autósoknak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Uniós támogatásra számítanak a reformprogramhoz

Az Európai Regionális Fejlesztési Alapból 32–137 milliárd forint, az Európai Szociális… Tovább olvasom