Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Nem sikerült megmérgezni, ezért megfojtották a kisfiukat

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a kedden Szombathelyen meggyilkolt egyéves kisfiú szüleit. Közben a férfi és nő is beismerő vallomást tett: azt mondták, hogy kilátástalan anyagi helyzetük miatt ölték meg gyermeküket, majd magukkal is végezni akartak.
Előzetes letartóztatásba helyezte pénteken a Szombathelyi Városi Bíróság a napokban meggyilkolt egyéves kisgyermek szüleit. A férfit és nőt korábban többször kihallgatták, ezalatt mindketten beismerő vallomást tettek. Azt állították, hogy nem tudtak törleszteni egy korábban felvett nagy összegű kölcsönt és nem akarták, hogy gyermeküket elvegyék tőlük. Ezért inkább úgy döntöttek, hogy megölik kisfiút, majd saját magukkal is végeznek. Erről a nő búcsúlevelet is írt - tájékoztatott közleményében Gábriel Gábor a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Kedden reggel ezért többféle gyógyszert összekevertek és azt megitatták a kisfiúval. Mivel azonban a gyermek ettől nem halt meg, egy párnával megfojtották. Ezután mindketten nagy mennyiségű gyógyszert vettek be, a nő eszméletét vesztette, a férfi pedig kiugrott az ablakon.

Németh László főorvos csütörtök délután azt mondta, hogy már egyik szülő sincs a sürgősségin. A nőt pszichiátrián kezelik, a férfit pedig combnyaktörése és kézsérülései miatt a baleseti sebészeten van.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. eLeM 2008. augusztus 04. 21:04
  „web!
  Ítélkezni csak a két hülye szülőnek lehetett ?!
  A kisfiú jogait ki védte?! Például az ÉLETHEZ VALÓ JOGÁT !
  Ha már sajnos segíteni nem tudunk, a dühünket kiírhatjuk magunkból ?!”
 • 20. web 2008. augusztus 01. 23:45
  „Mit tudnak itt ezek az emberek,semmit!-16.hozzászóló jól beszél.A többi már nem is emberi méltósághoz való megjegyzéseket tesz.Sokaknak kritikán aluli hozzászólása van.”
 • 19. clean 2008. augusztus 01. 23:42
  „Én sem tudok felettük napirendre térni!
  Ha valóban ők azok az iwiwen. Gyönyörű kisfiú volt! Kb. két hete még a születésnapi tortáját ette.
  Tuti ők azok?”
 • 18. kötekedő 2008. augusztus 01. 23:13
  „A gyerekgyilkosokat naponta meg kellene kínozni, amíg levegőt vesznek. Aki képes megölni a gyermekét, az nem méltó arra, hogy embernek nevezzük és nem is lenne szabad úgy bánni vele. Egyik sem érdemli meg, hogy bármiféle orvosi kezelést kapjon. A legkedvesebb megnyilvánulásom az ilyenekhez az lenne, hogy csak az orra törik el mikor pofán rúgom.”
 • 17. kötekedő 2008. augusztus 01. 22:57
  „Prehistoric!

  Te hülye vagy, csak nem pörögsz!
  A férgesét ki kell vágni és elpusztítani.
  Nincs az a szar helyzet, hogy a jobb sorsra érdemes gyermekemet megöljem, csak mert képtelen vagyok a problémáimat megoldani. Ha nem kívánok élni, akkor az az én döntésem, de senki sem teheti meg, hogy egy másik ember életét elvegye. Az összes mocskos gyilkost bezárnám egy sötét lyukba. Az való nekik.”
 • 16. Prehistoric 2008. augusztus 01. 22:51
  „Azért vigyázzatok az ítélkezéssel... Soha senki nem tudja, milyen helyzetbe kerülhet. Szerintem ezek az emberek betegek és segítségre van szükségük. Betegek, mint a társadalom körülöttük, mint az anyagias világ, a kilátástalan jövő. Semmi sem egyszerűbb, mint a karosszékből borzongani és a fejüket követelni.”
 • 15. clea 2008. augusztus 01. 22:35
  „Néztem az iwiw-es képeit. Olyan embernek néznek ki, mint a szomszédom, vagy én. Hát nem semmi! Remélem fognak még szenvedni az életben. Gyerek nincs, hitel maradt. De az sem normális, aki még esetleg védi, illetve együttérez velük!!!!!!”
 • 14. erer 2008. augusztus 01. 22:14
  „12. Most hogy jön ide Gyurcsány? Ennyi erővel más országokban is tömeges öngyilkosságot követhetnek el az emberek, mert van még más ország is, ahol nem megy jól... sőt!”
 • 13. 1szülő 2008. augusztus 01. 21:46
  „Vajon milyen előjelei voltak ennek a cselekedetnek? Miért voltak olyan biztosak abban a szülők, hogy elveszik tőlük a gyereket? Tudtommal, a Gyvt. szerint anyagi okokból gyermeket családból kiemelni nem lehet. Csak akkor ha a szülőkben nem volt meg az együttműködési szándék a segítőkkel szemben és nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy rendezni tudják anyagi helyzetüket.”
 • 12. gabianya.. 2008. augusztus 01. 21:09
  „Ide fajul magyarország küldözgetünk segélyt ide-oda külföldre de a sajátját nem nézi Gyurcsány sem.Gyalázat hogy valaki idályig jusson most hol van a nagy Állami Segitség???????????????????????????????????Ki kellene probáéni Ferike hogy havi 60.000 -bol hogy tudsz ki jönni nem havi milliókbol.Nagyon elitélendő cselekedet volt hogy a szülők ide jutottak az a büntetésük hogy ők életbe maradtak.Tükörbe nézni is nehéz lessz nekik nem hogy élni.”
 • 11. nagyneicu 2008. augusztus 01. 21:03
  „Teljesen megdöbbentő a hír.
  Sajnos már megváltoztathatatlan a tett következménye.A gyermek áldozat lett. A szülők pedig tettesek. Szakemberek dolga eldönteni,beszámítható állapotban voltak-e(vannak-e?) ,vagy csak könnyelműek,netán éretlenek voltak egy család fenntartásához,alapításához? Bármi ok volt az indíték,a tettet nem erős felindulásból követték el, hanem eltervezték.Legfeljebb az első kísérlet sikertelensége ingathatta és kergette őket érzelmi káoszba.
  Vajon miért nem az életbenmaradás mellett döntöttek,amikor a nyilvánvalóan mérgezési tüneteket tapasztalták? Hol volt a szeretet ,a felelősség a kicsivel szemben és egymásért?
  Bizom az igazságszolgáltatásban. Bűn nem maradhat büntetlenül .”
 • 10. egy édesanya 2008. augusztus 01. 20:52
  „Megnéztem az iwiwen őket,egy tök normális családnak tűnnek!Fel sem foghatom,hogyan tudtak ilyet csinálni!Kérhettek volna a családtól segítséget,biztosan nem fordultak volna el tőlük.Most egy egész életre elintézték a sorsukat!Ne vegyék el tőlük a gyereket,inkább elvették a gyerektől az életet!Szép mondhatom...”
 • 9. Kisrezsi 2008. augusztus 01. 20:40
  „Ez 1 baromság! Értsétek meg sőt érezzetek velük együtt !
  Nem hiszem hogy tudnék olyan helyzetbe kerülni hogy megöljem a gyerekemet , az meg csak tetézi a dolgot hogy a köcsög ha nem bírta megmérgezni akkor megfojtotta !”
 • 8. egyszeru polgar 2008. augusztus 01. 18:36
  „En tragedianak tartom a csalad lepeset. Ez a ketsegbeeses, eppen olyan mint ha egy szemely akarna ongyilkos lenni. Nyilvan a szulok nem akartak, hogy szeretett gyermekuket mas nevelje, ha mar ok nem tudjak . Egyutt akartak maradni orokre.
  Manila velemenyevel teljesen egyetertek. Nekem sokszor szur szemet, hogy otthon az atlagemberek mennyit koltekeznek, teljesen szuksegtelen,sot luxus dolgokat vasarolnak, holott legtobb esetben a celnak egy egyszerubb is megfelelne. Mar a iskolas gyerekek is kovetelozoek, mert az osztaly szinvonalat tartani kell.
  A nyugatiak sokkal meggondoltabbak, ovatosabbak, talan mert tobb tapasztalattal rendelkeznek mint mi. Csabito a jo es a meg jobb, de szamolni kell a lehetosegeinkkel, nem szabad feszesre programozni anyagi kotelezettsegeinket.”
 • 7. manila 2008. augusztus 01. 17:44
  „Az európai átlagbérek öt-hatszorosai a magyarnak. Most, hogy az EU-hoz tartozunk, sokan szeretnének európai színvonalon élni, ez érthető. Ehhez veszik fel az úton, útfélen kínált bankkölcsönöket, amelyet azután nem tudnak törleszteni. Ez pedig családi tragédiák sorozatát indíthatja el. A gyermekgyilkosság iszonyatos, és megbocsájthatatlan, de azt is figyelembe kell venni, hogy a szülők is véget akartak vetni az életüknek. Úgy érezhették talán, hogy a halálban a gyermekükkel maradnak. Az ember megrendülten áll a történteket olvasva. Tény azonban, hogy "nyugati" adókkal, árakkal és "keleti" bérekkel nem lehet tartósan a társadalmat, a családok életét fenntartani.”
 • 6. sorpocak1 2008. augusztus 01. 17:17
  „Nem tudom mit írjak. Állatoknak nem állatok, mert azok tudják mit miért.Nekem is volt egyszer fenn-de többször lenn, és megsem fordult a fejemben, eszembe sem jutott ilyent tenni. Inkább magamtól vontam meg a gyermekeim javára. Ezek paraziták, de a parazitákat írtani kell! Ezek azt sem érdemlik meg. Menjenek csak börtönbe, hiszen ott a gyermekgyilkosokat igencsak kicsinálják, és ezt ők megérdemlik. A halál csak megváltás lett volna számukra. Éljenek csak a gyilkosság tényével életük végéig, ha bírnak és ha a zárka, börtöntársak hagyják.Az ilyent már nem tudom megérteni, mint azt a férfit sem, aki halálba kergette, éheztette családtagjait. De van ennél rosszabb is, aki a saját gyerekét tekinti sex partnernek!”
 • 5. b-te 2008. augusztus 01. 16:40
  „Megáll az ész!!Még az állat is óvja a kölykeit.”
 • 4. Kisrezsi 2008. augusztus 01. 16:38
  „Honnan tudod hogy "Palogyai Szabolcs " a neve?”
 • 3. DBLaci 2008. augusztus 01. 16:23
  „Pénzért, sőt, csak hogy egy picit jobban éljenek megölték a saját 1 éves gyereküket... Nem emberek. A kannibálok is különbek ennél.”
 • 2. á 2008. augusztus 01. 16:08
  „Palogyai Szabolcs a név-iwiwen keressenek rá! képek!
  Hogy tudták megőlni azt a kis csöppséget????!!!!!”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Péntektől nem lehet inni Ózd utcáin

Nem lehet péntektől alkoholt inni Ózd utcáin és terein, azaz a közterületeken. Hogyha valakit mégis… Tovább olvasom