Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Orbán Szentpéterváron tárgyalt Putyinnal

Az Egységes Oroszország Párt kongresszusán Orbán Viktor, a Fidesz elnöke megbeszélést folytatott Vlagyimir Putyin orosz kormányfővel Szentpéterváron szombaton - közölte a Fidesz elnöki stábjának vezetője.
Szijjártó Péter tájékoztatása szerint Oroszország miniszterelnöke és a Fidesz elnöke az orosz-magyar kapcsolatok jövőjéről tárgyaltak. Az Oroszországban a hatalom pártjának nevezett, az állami dumában több mint kétharmados többséggel bíró Egységes Oroszország Párt XI. kongresszusát tartotta Szentpéterváron.

Olvasóink írták

 • 6. 648452 2009. november 22. 20:17
  „Valószínűleg már nem a 4-es, hanem 6-os metrót építhetnénk, ha nem a neoliberális, privatizációs újmilliárdos, vállalatgyűjtő, harács ripacsok kezébe kerül a kormányzás. Tény, hogy már a 13. havi sincs.
  Csak hadd tárgyaljon, eddig éppen azt vetették a szemére, hogy elzárkózott az oroszok elől.
  Bár Orbán annak a tipikus sapkának az esete, ha van rajta azért, ha nincs rajta, akkor meg azért. :)”
 • 5. janika 2009. november 22. 17:59
  „Az lenne az érdekes, hogy Putyin marasztalná egy-két év vendégségre! Csaupán addig míg az orosz muzsikoknak bevezeti a14. havi nyugdíjat!”
 • 4. bo 2009. november 22. 15:11
  „Készül a királyságra és Putyinnal most egyeztet, hogy milyen szépen meglesz egymással a cáratyuska a hun királlyal!:-)))”
 • 3. xene@freemail.hu 2009. november 22. 12:54
  „Szent ég! Én eddig azt hittem, hogy Orbán nem kedveli Oroszországot... Azt hittem, hogy az amerikai nagytőke és a német kancellár-asszony jó barátságban van Dakotával. Úgy látszik Vikinek is új szövetségesek után kellett néznie....mert az USA már rég le!+%%ja ezt a térséget.
  Végre rájött Viki, hogy ki az Úr a háznál, s megcsókolta hatalmas Putyin Úr kezét. Elvégre is az orosz Szteppéken éltek a magyarok elődei.....
  Fel kell melegíteni a kapcsolatokat, mert ha nem jön gáz, GÁZ lesz.....”
 • 2. Sziszifusz 2009. november 22. 01:53
  „Szépen sorjában! A grúzok, ukránok, lengyelek, szlovákok, csehek szerbek, bolgárok után Magyarország is tudomást szerezhet, ki az úr Közép-kelet Európában. Orbánnak most nyitogatták fel a szemét konzervbontóval, de jobb későn, mint soha!”
 • 1. franzvon 2009. november 21. 21:54
  „Aszondom:jól tette...
  Az orosz medve -az orosz medve,lehet szidni, de csak távolról...
  No meg azok a tájfun tengeralattjárók-izé akarom mondani mancsok...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hurkafesztivál Somogyban

Hurkafesztivállal ért véget a Különleges asztali örömök rendezvénysorozata Somogyban. Tovább olvasom