Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Presztízs-gála – harmadszor

Csütörtökön, november 23-án este eldől, kik vehetik át idén, alapítása óta harmadszorra a Délmagyarország Presztízs Díjakat. Ünnepélyes gálaműsor keretében, díszvacsorával egybekötve rendezzük meg azt az Oscar-díjátadásokhoz hasonló ceremóniát, amelynek során a térség gazdasági életének kiválóságait jutalmazzuk. Idén az új sajtóház a gála helyszíne, a műsor 19 órakor kezdődik.
A Délmagyarország Presztízs Díjakat csütörtökön este rendhagyó módon a tavasszal átadott új sajtóházban nyújtjuk át a legkiválóbbaknak, kihasználva a még üresen álló nyomdacsarnok kínálta lehetőségeket. A sajtóház avatásakor megrendezett sikeres fogadás alkalmával egyszer már tesztelhettük, milyen kiváló adottságokkal rendelkezik modern épületünk ünnepi rendezvények megtartására. A vendégek részint a székházhoz tartozó közel 80 parkolóhelyen hagyhatják autóikat, vagy már a műjégpálya épülete mögött kiszállhatnak a kocsikból. Idén 350 meghívottat várunk, köztük az idei összes pályázót és a korábbi díjazottakat, Szeged gazdaságának kiválóságait, vezető közéleti szereplőket, valamint üzleti partnereinket.

Az első díjátadó gálát a sportcsarnokban rendeztük meg, idén a sajtóházban látjuk vendégül a meghívottakat Fotó: Karnok Csaba

Mivel a műsor pontosan 19 órakor elkezdődik, kérjük vendégeinket, hogy
A Presztízs Díj idei jelöltjei

Az év vállalkozása kategóriában: a Hovány Szeged Kft., a Szeplast Kft., a Tárkány Autóház és a Szeviép Zrt.
Az év kisvállalkozása kategóriában: Kucsora Sándorné egyéni vállalkozó, a Qualitas Kft. és a Filep Kft.
Az Üzleti innovációs díjra: a DL Szolgáltató Kft. és a Rhinolight Kft.
Az év környezetvédelmi díjra: a Csomiép Kft. és a Hologén Kft.
Az év üzletembere díjra: Kovács István, a Biopetrol Kft., Juhász Sándor, a Délút Kft., Blaskovics Ferenc, a Metrimed Kft. és Rácz József, a Mórakert Szövetkezet ügyvezető igazgatója.  
fél hét és háromnegyed hét között foglalják el helyüket az asztaloknál. Az érkezők székházunk bejáratánál regisztráltathatják magukat, itt tudhatják meg, melyik tízszemélyes kerek asztalnál ülhetnek le. A gyönyörűen feldíszített csarnokba bordó szőnyeg mutatja majd az utat. Hogy a meghívottak még könnyebben megtalálhassák ülőhelyüket, hoszteszek is segítenek, valamint az a projektor, amelyen kivetítve az asztalok számozását lehet tanulmányozni.

A ceremónia nívós műsorral indul. Ezután köszöntők következnek, majd a jelöltek bemutatásával folytatódik a gálaest programja: a független szakmai zsűri által kategóriánként a legjobbnak minősített jelöltek tevékenységét egyperces kisfilm alapján lehet megismerni. De felsoroljuk mindazon cég, vállalkozó nevét is, akik ugyan nem kerültek az esélyesek közé, de vállalták, hogy ringbe szállnak a térség gazdaságának egyik legrangosabb díjáért. Majd a legizgalmasabb percek következnek, valamennyi kategóriában a bemutatkozó kisfilmek után a Presztízs Díj alapítói átadják az elismerést. Az est házigazdája Erős Antónia.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pszi végeredmény

1. Tovább olvasom