Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Varga Mihály: azonnali lépésekre van szükség

Azonnali lépésekre van szükség a Fidesz szerint a pénzügyi válság kezelésére, és nincs idő arra, hogy új testületeket gründoljanak - mondta Varga Mihály, a párt alelnöke hétfői sajtótájékoztatóján.
A politikus hozzátette, úgy ítélik meg, hogy továbbra is válság van Magyarországon, melyet az mélyebben érint, mint a szomszédos országokat, és ennek oka, hogy hiteltelen és alkalmatlan a kisebbségi kormány politikája.

Varga Mihály szerint a kormány továbbra sem értette meg a pénzügyi válság súlyát és veszélyét, semmitmondó üres retorikát folytatnak, miközben tény, hogy veszélyben van az emberek munkahelye, lakása és megtakarítása. Az ellenzéki poliktikus szerint a Fidesz 7 pontos javaslatcsomagja jelenthet megoldást, amelyeknek lényegét, így például az igazi megoldást jelentő adócsökkentést és a kormányzati kiadások befagyasztását nem vette át a kormány.

Lengyel Zoltánnak az MDF frakcióba való belépését Varga Miály nem kívánta különösebbképpen kommentálni, de mint mondta "kilóg a lóláb, ez lenne a normális Magyarország?" - tette fel a kérdést. Azzal kapcsolatban, hogy a költségvetési bizottságban Lengyel Zoltánnal együtt már két MDF-es képviselő fog ülni Varga Mihály kijelentette, a pártok közötti 2006-os megállapodás értelmében az MDF-nek csak egy helye lehet a testületben.

Olvasóink írták

  • 1. sötétben 2008. október 13. 18:14
    „Varga Mihálynak azonnal kellene (le)lépnie. Csak vigyázzon a sötétben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az MSZP azt szeretné, hogy az ellenzék ne vonuljon ki

Az MSZP frakciója arra kéri a Fidesz és a KDNP képviselőcsoportjait, hogy kivételesen nen vonuljanak ki a parlamenti ülésteremből, hanem hallgassák végig Gyurcsány Ferenc miniszterelnök napiren előtti felszólalását. Tovább olvasom