Hallgassa élőben!
Fotó: Horváth Balázs

Felfoghatatlan fájdalom: halott kisbabát találtak egy lakásban

Szombaton délelőtt egy kisbaba holttestét találták meg Szombathelyen, a Barátság utca egyik négyemeletes házának lakásában.

A vaol.hu úgy tudja, hogy a lakásban egy negyven év körüli pár lakik. Reggel 7 óra után mentők érkeztek a helyszínre, akik valószínűleg egy nőt vittek kórházba a lakásból, majd néhány órával később a rendőrök is megjelentek a Barátság utcában legalább négy járőrautóval.

A bűnügyi helyszínelők tíz óra körül érkeztek meg, ők egész délelőtt nyomokat rögzítettek a lakásban, a halottszállítók pedig egy kisgyerek holttestét vitték el.

A portál egyelőre nem megerősített információi szerint a pár férfi tagja reggel ért haza munkából, akkor szembesült azzal, hogy a nem régen született kisbaba már halott volt. Úgy tudják, hogy ő értesítette a rendőröket és a mentőket is. A kiérkező mentők hosszú ideig próbálták újraéleszteni a kisbabát, ám ez nem sikerült.

Délután a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleményben tájékoztatott

A hírt nem cáfolták, mint írták: „A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.”

Hozzászólások

Magyarországon fogták el a világszerte körözött gyilkos szerelmespárt
Fejvadászok ütöttek rajtuk a budapesti rejtekhelyükön.
5 millió 342 ezer a beoltott, 255 az új fertőzött, elhunyt 21 beteg
A hétvégi összesített adatokat közöljük.
Friss hírek a koronavírussal kapcsolatban Csongrád-Csanád megyéből
A Szegedi Tudományegyetem munkatársai mostanáig már csaknem 120 ezer embernek adták be valamelyik oltóanyagot.
Jön az első tartós hőhullám a héten
Szentélyt emeltek a koronavírus ellen egy indiai faluban
Maszkos istennő segítségét kérték a vírus eltűnéséhez.
Mirco Brodthage váltja Rábai Dánielt a Continentalnál
Mirco Brodthage veszi át Rábai Dánieltől a Continental délkelet-európai régiós gumiabroncs kereskedelmi üzletágának vezetését 2021. július 1-jétől. A szakember korábban az osztrák piac ügyvezető igazgatója, valamint a nemzetközi kiskereskedelmi és német kiskereskedelmi üzletág igazgatója volt, ahol átfogó és alapos ismereteket szerzett a gumiabroncsok világáról.