Hallgassa élőben!

női foci

Rutinnal felvértezve várják a tavaszt / 1 hónapja
Történelmi félév van a nagymágocsi női futballcsapat mögött, hiszen a tervekhez képest korábban befejeződött őszi idényben már az NB II. Keleti csoportjában játszottak a lányok.
Szeged-Fitsport tornára utaznak / 1 éve
Rövid közleményt adott ki a St. Mi­­hály Szeged-Fitsport NB I-es női labdarúgócsapata, amelyben közölték, Hódi Mihály ve­­zetőedző megbízatása 2020. január 1-jén megszűnt.
A Haladást fogadják / 1 éve
munkatársunktól
Ma 13 órakor Makón a női labdarúgó NB I 10. fordulójában a St. Mihály Szeged-Fitsport a Haladás együttesét fogadja. Hódi Mihály tanítványainak célja, hogy megszerezzék az első győzelmüket.
Bravúrra készülnek / 1 éve
A kupából való búcsút követően újra a bajnokság játssza a főszerepet a St. Mihály női labdarúgócsapatánál. Hódi Mihály lányai ráadásul alaposan bekezdenek a női válogatott Eb-selejtezői miatt elrendelt szünet után, hiszen a héten kétszer is pályára lépnek, méghozzá két, igen erős ellenféllel szemben.
Tehetünk a térdfájdalom ellen
Szinte mindannyiunknak van legalább egy olyan ismerőse, akitől gyakran halljuk, hogy térdfájdalommal küzd, vagy mi magunk vagyunk azok, akik térdízületi problémánkról szoktunk beszámolni másoknak.
Ónos eső veszélye miatt adtak ki figyelmeztetést több megyére
Budapestre, valamint Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom és Nógrád megyére jeleztek.
Már elérhető az app, amivel mindenki tehet az ételpazarlás ellen
A Munch nevet kapta az a magyar applikáció, amit az ételpazarlás visszaszorítása érdekében hoztak létre, és amivel már Szegeden is kezdeményesen vehetjük meg az el nem kelt ételeket a nap végén.
Eperjes Károly duplán megfertőződött – kétszer győzte le a vírust
Sakkozó lett a legjobban kereső e-sportoló
Magnus Carlsen több mint 500 ezer dollárt keresett.
Varga Mihály: gyorsítani kell az EU bürokráciáját (videó)
A tárcavezető és az unió pénzügyminiszterei a 750 milliárd euró értékű helyreállítási alapról egyeztettek.