novella

4 hónapja
Álljon meg egy novellára! címmel novellaíró pályázatot hirdet a JCDecaux. A nyertes munkák a főváros és a megyeszékhelyek legforgalmasabb utasváróiba kerülnek ki, az első három helyezett pedig pénzjutalomban is részesül.
9 hónapja
Az egész konyha dióhéjjal volt tele, mindenhova repült, és alig győztük összetakarítani! Alig 12 évesek voltunk, és annyit nevettünk...
9 hónapja
Győry Domonkos
Miközben haver mezítláb nyomta a pedált, kifejtette, az értelmiség útja az, hogy tízéves gépkocsit vásároljon tíz esztendőre.
11 hónapja
Mohay Gábor
Hosszú ideje vitathatatlan tény, hogy az internet térhódítása nem tesz jót az olvasói szokásoknak. Bele lehet ebbe törődni, ám Horváth Sándor Domonkos, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér igazgatója inkább szembement az irányzattal, és csodák csodája, törekvéseit sorra siker koronázza.
11 hónapja
Regényújság
Szóval én nagyon örültem, mikor elkezdtünk ebbe a gyülekezetbe járni, mert jó tudni egyrészt, hogy a Jézus szeret engem, másrészt az emberek is aranyosak, meg kaptam ilyen szép virágmintás Bibliát, meg azóta az Apu se ver. Remélem, ez a Jézus kitart még nekünk egy ideig.
1