táncház

5 hónapja
SZ.I.M.
Makón is megünneplik a hétvégén a táncházak napját a városnapi programsorozat keretében, a Maros Táncegyüttes szervezésében. A rendezvényre 150-200 fellépőt várnak. A táncházak napját esőben is megtartják, ez esetben a Zenepavilon kupolája alatt ropják majd a táncosok.
1 éve
Trogmayer Éva
Összetartó közösség a Tökmag csoport néptáncosainak csapata. A próbákon kívül is szívesen töltik együtt az időt, közben pörögnek a színes szoknyák, és szól a gyönyörű magyar zene.
3 éve
Salánki Zsófia
Szeged - A szegedi Dolce Dance tánciskola 3 ország 31 városában van jelen, nemrégiben a világ 21. legígéretesebb franchise hálózata lett. A cég vezetői, Baranyi Anett és Sipos Zsolt azt mondják, a latin ritmusokat nem csak a hölgyek kedvelik. Az egyik táncórájukat mi is teszteltük.
4 éve
Makó - Kívül-belül szemet gyönyörködtető lett az egykori Bajza-iskola 1906-ban épült, Erdei Ferenc téri, helyi műemléki védelem alatt álló épülete, amelyben az Írisz Táncklub Makó Sportegyesület alakított ki tánctermet.
5 éve
Munkatársunktól
Zsombó - Balkáni táncokat tanulnak egy héten keresztül a zsombói táncháztábor résztvevői. A törzsgárda már megérkezett – az ország más végeiből is jöttek. A program nyitott, akár egy napra is bárkit szívesen látnak.