táncház

9 hónapja
SZ.I.M.
Makón is megünneplik a hétvégén a táncházak napját a városnapi programsorozat keretében, a Maros Táncegyüttes szervezésében. A rendezvényre 150-200 fellépőt várnak. A táncházak napját esőben is megtartják, ez esetben a Zenepavilon kupolája alatt ropják majd a táncosok.
2 éve
Trogmayer Éva
Összetartó közösség a Tökmag csoport néptáncosainak csapata. A próbákon kívül is szívesen töltik együtt az időt, közben pörögnek a színes szoknyák, és szól a gyönyörű magyar zene.
3 éve
Salánki Zsófia
Szeged - A szegedi Dolce Dance tánciskola 3 ország 31 városában van jelen, nemrégiben a világ 21. legígéretesebb franchise hálózata lett. A cég vezetői, Baranyi Anett és Sipos Zsolt azt mondják, a latin ritmusokat nem csak a hölgyek kedvelik. Az egyik táncórájukat mi is teszteltük.
5 éve
Makó - Kívül-belül szemet gyönyörködtető lett az egykori Bajza-iskola 1906-ban épült, Erdei Ferenc téri, helyi műemléki védelem alatt álló épülete, amelyben az Írisz Táncklub Makó Sportegyesület alakított ki tánctermet.
5 éve
Munkatársunktól
Zsombó - Balkáni táncokat tanulnak egy héten keresztül a zsombói táncháztábor résztvevői. A törzsgárda már megérkezett – az ország más végeiből is jöttek. A program nyitott, akár egy napra is bárkit szívesen látnak.
szponzorált tartalom
Új műsorral jelentkezik Várkonyi Andrea
A horvát Zapresic lesz a BL-ellenfél Apatinban
A férfi tekecsapat Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a szlovák Podbrezován kettős győzelemmel (7:1, 5:3) jutott túl a Zengő Alföld Szegedi TE, amely az elődöntőben a horvát címvédő Zapresic ellen lép pályára.
Öt új tűzoltó állt munkába Szegeden
Öt fiatal fűzoltó kezdte meg szolgálatát tegnap a szegedi, Napos úti laktanyában.
Az időseket és a betegeket sújtja leginkább a koronavírus
Az esetek több mint 80 százalékában enyhe lefolyású a betegség.
Bővül a Volánbusz járműparkja
29 új, emelt padlós busz áll forgalomba országszerte.
Alelnökké választották Magyar Annát
Magyar Anna, a Csongrád Megyei Közgyűlés tanácsnoka kétszeresen is alelnöki poszthoz jutott a brüsszeli Régiók Bizottsága alakuló ülésén.
Lovasbandérium: az újraélesztett tradíció
A két világháború között népszerű paraszt-, lovasbandériumi felvonulást 2006-tól rendezik meg újra Vásárhelyen. A gazdabálhoz kötődő látványosság nélkül ma már elképzelhetetlen a farsangi szezon a városban.