Háttérdolgozóként tért vissza a televíziós műsorhoz

2021.02.18. 19:30

Pálmafák között dolgozik az egykori szegedi Exatlonos

Visszatért Dominikára Cservenák Alexandra. A szegedi fitneszedző tavaly az Exatlon játékosaként töltött hónapokat az egzotikus szigeten, most a stáb tagjaként dolgozik a produkcióban.

Timár Kriszta

Jó csapatba került a szegedi fitneszedző. Fotó: TV2

Forrás: TV2

Idén is Dominikán tölti az év első felét Cservenák Alexandra. A szegedi fitneszedző 2020-ban az Exatlon játékosa volt, csaknem négy hónapig erősítette a Kihívók csapatát, majd a világjárvány miatt ­ki­esése után sem térhetett egyből haza, további hosszú hetekre ragadt az egzotikus szigeten, melyet akkor lezártak. Követői most ismét azt láthatják, hogy onnan posztol nyári képeket.

Visszatért ugyanis a műsorhoz, ezúttal azonban nem szereplőként, hanem a produkció stábtagjaként.

– Idén a gyártási munkát elvégző csapatot kibővítették tavalyi játékosokkal. Sokat számít, hogy van helyismeretünk, ismerjük a játékszabályokat és a rendszert, amiben itt biztonságban működünk. Emellett pedig pontosan tudjuk azt is, mi zajlik mentálisan és fizikálisan egy játékosban egy ilyen feszített helyzetben, így igazán hatékonyan tudunk segíteni nekik – mesélte lapunknak a szegedi fitneszedző, aki élete legmeghatározóbb élményének tartja azt az időszakot, amelyet Exatlon-játékosként töltött.

Jó csapatba került a szegedi fitneszedző.
Fotó: TV2

Most a versenyzők étrendjéért, valamint az erőnléti edzésük összeállításáért és levezényléséért felel.

– Ez összetett figyelmet igényel, hiszen kontroll alatt kell tartani az esetleges súlyingadozást és az ételallergiákat is. Mindenkire egyénre szabottan figyelünk. Emellett a mindennapi gyártási feladatokban is részt veszünk a pálya mellett, ami egy teljesen új világot nyitott meg számomra, hiszen más szemszögből látjuk az Exatlon Hungaryt.

Minden percét élvezem, és nagyon érdekesnek tartom, hogy miként áll össze egy ilyen produkció

– fogalmazott.

Alexandra nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy egy gyönyörű helyen, pálmafák között, napsütéses időben, remek kollégákkal azt csinálhatja, amit szeret. Ráadásul éppen akkor, amikor itthoni munkája egyébként is szünetel, hiszen az edzőterem, ahol dolgozik, november óta zárva tart.

Fotó: TV2

– Minden nap más, épp ezért tökéletes számomra. Örülök, hogy minden egyes versenyzőt ismerhetek, akik fantasztikus sportemberek. Azért pedig, hogy egy ilyen hatalmas, komplex produkció részese lehetek, amelyet Palik Laci tökéletesen működtet, nagyon hálás vagyok – fogalmazott.

Mivel nem versenyző, így édesanyjával, a testvéreivel és barátaival is tudja tartani a kapcsolatot, nincs úgy elzárva a külvilágtól, mint egy évvel korábban.

Arra a kérdésre, hogyan tervezi a továbbiakban az új vágányra került életét, Alexandra nem tudott válaszolni.

– A mának élek, megélek és élvezek minden percet. Most az Exatlonra koncentrálok. Természetesen vannak még terveim, a jövőben ezek megvalósításán fogok dolgozni – mondta Cservenák Alexandra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában