Szegedi hírek

2023.12.13. 11:00

Világszépe lett a szegedi diáklány

Timár Kriszta

Forrás: Sümeghy Barbara / Facebook

Hatalmas magyar sikerrel ért véget magyar idő szerint kedd este a Miss World Noble Queen. A Malajziában szervezett világversenyen, ahol a legszebb hölgyet keresték, egy 18 éves szegedi gimnazista lányt koronáztak szépségkirálynővé. Sümeghy Laura a Covid-19 miatt tavaly elmaradt verseny győztese lett, azaz a 2022-es év koronáját kapta meg a rendezvényen. 

Laurával szerdán kora reggel tudtunk internetes kapcsolatot létesíteni. Lapunknak elmesélte, 16 országból 18 döntőse volt a mezőnynek, amelynek ő volt a legfiatalabb résztvevője.

Mindenki 20 éven felüli volt, emiatt kicsit nagyobb nyomást éreztem magamon

 – fogalmazott.

A SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola humán tagozatos végzős diákja egy szegedi divattervező, Estrella Bridal ruháit viselte a világversenyen. A kötelezően előírt 2 perces produkciójában kalocsai mintával ellátott ruhában, üveggel a fején táncolt, bemutatkozó kisfilmjéhez pedig – amelyben lovagolt – Sasvári Sándor is segítette.

Nagyon kemény egy hét áll mögöttünk, pihenni nem igazán tudtunk, így örülök, hogy most már jut idő lenyugodni kicsit és élvezni még az utolsó napot itt 

– értékelte a Malajziában töltött néhány napot a tini, aki immár világszépeként tér majd vissza Szegedre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában