Csongrád-Csanád megye

2022.12.26. 16:00

Nyári munkalehetőséget kínálnak az Erzsébet-táborokban

Fiatal, segítő „nagytestvérek” jelentkezését várják a jövő nyári Erzsébet táborokba. A jelentkezők azt is kiválaszthatják, hogy milyen feladatkörökben szeretnék segíteni a táborozó gyerekeket: digi-, öko-, néptánc- vagy éppen zeneTESO-k szeretnének lenni.

Koós Kata

Illusztráció

Forrás: Erzsébet Táborok facebook oldal

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány az ország legnagyobb táboroztatási programjának csapatába várja a jelentkezőket, akik több ezer gyermek „nagytestvérévé” válhatnak jövő nyáron Zánkán, Fonyódligeten vagy Erdélyben, az Erzsébet-táborokban. A Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak, azaz TESO-k az izgalmas tábori programok megvalósításában segédkeznek. Fő feladatuk a táborozó gyermekek aktív foglalkoztatása, a napi programok előkészítése, valamint lebonyolítása. Ők az Erzsébet Táborok program narancssárga pólós, szuperhős-csapatának tagjai, akik azért dolgoznak, hogy minden ottalvós Erzsébet-táborba érkező gyermek csodálatos élményekkel gazdagodjon. A TESO-k ismeretterjesztő és kézműves foglalkozásokat tartanak, sportbajnokságokat, ügyességi versenyeket és tréfás játékokat rendeznek.

Azoknak a fiataloknak a jelentkezését várják, akik 2023. június 18-áig betöltik a 19. életévüket, büntetlen előéletűek, megkezdett vagy befejezett felsőfokú tanulmányokkal rendelkeznek, van érvényes magyarországi adóazonosító jelük és TAJ számuk, tapasztaltak digitális eszközök használatában és persze szeretnek gyerekekkel foglalkozni. A jelentkezési lap a www.erzsebettaborok.hu weboldalon elérhető, ahol a jelentkezők azt is kiválaszthatják, hogy milyen feladatkörben szeretnének dolgozni. 

A digiTESO-k a táborozók képességeinek kibontakozását az okos- és médiaeszközök, a digitális platformok, a játékkonzolok, a VR-szettek világán keresztül segítik. Az eüTESO-k elsősegélynyújtási alapismeretekkel gazdagítják a táborózókat, a mentorTESO-k játékos foglalkozásokat vezetnek. Emellett lehet jelentkezni kézműves-, néptánc-, öko-, sport-, színjátszó- és zeneTESO-nak is. 

A jelentkezési határidő január 15. éjfél, bármilyen felmerülő kérdés esetén a [email protected] e-mail címen lehet érdeklődni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában