Mire érdemes figyelni, ha fesztiválozunk? - várjuk észrevételeiket, kérdéseiket!

Túl va­­gyunk a szegedi Deja Vu Fesztiválon, a Balaton Soundon, előttünk van még a Sziget és a nyárzáró SZIN is.

Járt már úgy, hogy a drága belépőért nem azt kapta, amit ígértek a szervezők, a beharangozott sztárfellépő helyett másodvonalbeli műsorral töltötték meg a programot? Előfordult, hogy a csipre feltöltött és el nem költött a pénzt nem kapta vissza a számlájára? Kereste már a fesztivál szervezőjét, ha nem orvosolta a panaszát valamelyik vendéglátós? Járt már úgy, hogy a be­­lépőként kapott azonosító karszalag eleve gyenge vagy sérült volt, és ezt bizonygatni kellett a beléptetésnél? Hogyan oldódott meg a konfliktus? Ossza meg velünk panaszát, mi pedig megkérdezzük fogyasztóvédelmi szakértőinket. Sorozatunk partnere a Gazdasági Verseny­ügyi Tanácsadó Iroda – leveleiket a [email protected] címre várjuk.

Megvan Dembelé helyettese
A katalánok kifizették a Leganésnek Martin Braithwaite kivásárlási árát.
300 éves jelenlétüket ünnepelték a Piaristák
Születésnapját ünnepelte a Szegedi Piarista Gimnázium, amelyet 1720-ban alapítottak.
12 ezer doboz csempészett cigarettával fogtak el egy férfit
Elfogtak a rendőrök egy férfit, akinek az autójában tizennyolcmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak Tiszabecs környékén – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.
Különgéppel evakuál Vuhanból több tucat embert Ukrajna
Ukrajna evakuálja 48 állampolgárát és további 29 külföldi személyt a kínai Hupej tartomány székhelyéről.
Három emberöltő alatt megháromszorozódott az emberi élettartam
A jelenlegi társadalom pedig egyelőre nincs felkészülve arra, hogyan kezelje a tömegesen megjelenő 80-90 éves embereket.
Kónya: Több volt ez visszarázódásnál
A Szegedi Korcsolyázó Egyesület olimpikonja, Kónya Zsófia az egyéves pihenő után túl van első szezonján, amely az Eb-t leszámítva a vártnál is jobban sikerült számára.