Tudnivalók a Tudósító oldalra való beküldésről

Ha Ön éppen ott van, ahol érdekes, megrázó, kedves vagy felemelő esemény történik, fotózza le, írja le pár szóban, és küldje el! Mi ellenőrizni, szerkeszteni fogjuk a beküldött tartalmat, vagyis segítünk abban, hogy a hír pontos legyen.

 
Facebook-gyanús a téma? 
Pályázatunkon pénzt érhet!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak!

Hogyan tudom elküldeni a tudósítást?
Három úton fogadunk tudósítást:
– A tudosito[kukac]delmagyar[pont]hu email címen
– A Delmagyar.hu iOS és Android mobil alkalmazásából
– A www.delmagyar.hu/bekuldes/ űrlapon keresztül

Ki kaphat díjat?
Az, akinek beküldött tudósítása:
– eléggé magas hírértékű
– elegendően sok látogatót vonzott
– eléggé friss, aktuális, jó minőségű

Milyen tudósítást küldjek be?
Gondoljon arra, hogy Ön kattintana-e a beküldött témára! Ha igen, küldje be!
Olvassa el a szerkesztők tippjeit!

Hogyan ítéljük oda a díjat?
A felelős szerkesztő dönti el a díjazást. A teljes összeget nem feltétlenül osztjuk ki minden esetben. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy szakmai szempontok szerint és a látogatóforgalmi adatok alapján döntsünk, külön indoklás nélkül a díjazás mértékéről.

Hogyan értesül a díjazott?
A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket mailben értesítjük, és havonta összefoglaló cikket írunk a díjazott témákról.

Meddig tart a pályázat?
Kiadónk a pályázatot hónapról-hónapra meghosszabbíthatja. Ha a pályázatot nem hosszabbítjuk meg, azt előtte közöljük. 
 

Köszönjük, hogy bizalmával megtisztelve tartalmat küld a delmagyar.hu számára. Kérjük, mielőtt elküldi levelét, írását, fotóját, videóját, ismerje meg a tartalom felhasználására vonatkozó feltételeinket. 

A tartalmak készítői, beküldői hozzájárulnak ahhoz, hogy a Lapcom Zrt. által üzemeltetett Delmagyar.hu portál számára, az [email protected] vagy [email protected] címre, továbbá a Delmagyar.hu mobilalkalmazásán át, illetve a Delmagyar.hu/bekuldes oldalra eljuttatott tartalmakat a Delmagyar.hu és Délmagyarország napilap kiadványaiban szabadon, térítésmentesen felhasználja.

A Delmagyar.hu portálon megjelenő, a szerző mezőben (cikk fejében) TUDÓSÍTÓ jelzéssel ellátott írások, fotók, videók olvasóink, és más információközlő felhasználóink közleményei. Azok valódiságáért, az abban közölt tartalomért sem a Délmagyarország napilap szerkesztősége, sem a Delmagyar.hu teljes felelősséget nem vállal.

A tudósítói tartalmakért, a fotók, videók, értesülések valódiságáért tudósítóink teljes felelősséggel tartoznak, akkor is, ha e tartalmakat a Delmagyar.hu szerkesztői tőlük elvárható mértékben ellenőrzik. 

A Delmagyar.hu a beküldött tartalmakat  szerkesztheti, szükség esetén pontosíthatja, az esetleges hiányos információkat kiegészítheti, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítheti ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

Amennyiben a szerkesztői módosítások nyomán a cikk tartalma oly módon módosul, hogy az már nem egyezik a beküldött tartalommal, úgy a beküldő mint hírforrás, és nem mint szerző szerepel a tovbbiakban.

Tudósítóink elérhetőségét titokban tartjuk.

Információt személyükről, elérhetőségükről csakis előzetes megkeresésük és kifejezett hozzájárulásuk után adunk ki harmadik félnek.

E feltételeink nem ismerete nem mentesít azok hatálya alól.

SZPONZORÁLT TARTALOM
Online bajnokságra hívja a családokat Kajla, az utazó vizslakölyök
Hazánk a második legnagyobb csemegekukorica-termesztő ország
Csak az Egyesült Államok előz meg minket.
ÚtON: A felújítások miatt lassú a forgalom
A legfrissebb közlekedési hírek.
A meleg időt néhol eső és szél is kísérheti szerdán
A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között alakul.
A skót játékosokat nem érdekli a vírus, kiakadt a liga
A Celtic játékosa is simán pályára lépett a kötelező karantén helyett.
Ilyen, amikor iskolások készítenek gomolya sajtot – Fotók
Alvadt a tej, csöpögött a savó. Gomolya sajtot készítettek kedden délelőtt a zákányszéki II. Zabosfai Ízőrző Nyári Tábor résztvevői.
Újabb fegyelmi indulhat Göd momentumos polgármestere ellen
Sorozatos szabálysértéseket róhatnak fel Balogh Csabának.