szeged mellett Salgótarjánban és Budapesten

2021.04.26. 16:00

Drámai hétvége Magyarországon: három nőt is meggyilkoltak

A hétvégén több olyan gyilkosság is történ az országban, amelyben a férfi saját házastársát ölte meg.

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

Ahogy április 23-án megírtuk, egy helyi panzióban vertek halálra egy nőt Szegeden. A rendőrök a nő férjét elfogták, előállították és őrizetbe vették. De a hétvégén nem ez volt az egyetlen hasonló gyilkosság az országban.

Halálos verekedésbe fulladt ivászat

Április 24-én Salgótarjánban is megöltek egy nőt. A rendőrség beszámolója szerint a város külterületén találták meg a hullát, felmerült az idegenkezűség gyanúja.

A szomszédok szerint a tragédia előtt a nő és párja lerészegedtek, ezután összevesztek, majd a férfi úgy megverte a nőt, hogy az belehalt a sérüléseibe.

Budapesten egy óvoda előtt ölte meg feleségét

Szombaton féltékenységből megölte a feleségét egy férfi Zuglóban. A nő el akart válni a férfitól, aki ezt nem tudta feldolgozni, ezért támadt rá az asszonyra, és szurkálta halálra egy késsel – írja az Origo.

A zuglói gyilkos elfogása. Fotó: MTI/Mihadák Zoltán

A rendőrök az esettel kapcsolatban annyit közöltek, hogy délután egy órakor hívták őket azzal, hogy a 14. kerületben egy nőt láttak, akinek a ruhája véres. A nőt megszúrták és a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában