Kék hírek

2021.09.27. 10:35

Mónika Show egy szegedi posta előtt – durva tettlegességig fajult a veszekedés

Durva tettlegességig fajult egy veszekedés az egyik belvárosi posta előtt, ahol emberi méltóságukból kivetkőzve vitáztak, majd fizikailag is bántalmazta egymást egy nő és egy férfi.

delmagyar.hu

Július 1-től minden postán kiállított számláról adatot kell szolgáltatni a NAV-nak.

Forrás: Archív fotó/Illusztráció

Fotó: Karnok Csaba

Egy férfi tavaly áprilisban élettársával egy belvárosi postahivatal bejáratánál várakozott arra, hogy az ügyféltérbe léphessen, mivel a járványügyi intézkedések miatt ott egyszerre csak négy ügyfél tartózkodhatott. Ekkor azonban a sort be nem tartva megelőzte őket egy nő, és beállt az egyik ablakhoz. Ő az ügyintézése végeztével már kifelé haladt a postáról, mikor a férfi telefonjával elkezdte őt fotózni, ezért a nő az arcába köpött.

A vádlott erre lábon rúgta a nőt, aki válaszul kétszer arcon ütötte a férfit, majd köztük további kölcsönös lökdösődés és dulakodás alakult ki.

A nő egy, az ügyféltérben talált kukafedelet is a férfihoz vágott. A verekedést a vádlott élettársa sikertelenül próbálta megakadályozni, annak során mindkét nő a földre került.

A férfi ekkor az arcán megrúgta a földön lévő vádlottat, neki súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérülést okozva.

 

Az eseményeknek végül csak a biztonsági személyzet közbelépése vetett véget.

 

Vádiratában a járási ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével, míg a nőt garázdaság vétségének elkövetésével vádolja. A férfi élettársával szemben garázdaság bűntette miatt indult eljárást az ügyészség megszüntette.

 

A vádlottak bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni – közölte Kopasz Zsolt főügyész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában